Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zastřihovač Philips bg105/10

Od: mmq* odpovědí: 3 změna:
Ahojky. Dnes jsem pořídil tuten zastřihovač Philips v KAMENNÉM obchodě euronics :) a dejme tomu, že s ním nejsem tak úplně spokojen. Je možnost, že ho bez udání důvodu do 14 dní vrátím? :O nebo jak to funguje? Díky moc za odpověď. A jestli ho nekdo třeba máte, tak jak jste s tím spokojení? Dle mého to holí úplně otřesně. Polovinu to vynechá a ani to není krátké. Tak jedině to funguje bez všech těch nástavců. Což nechci. Ještě bych se řízl :D no nic. Tak díky za každý názor. :* Pa

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Zastřihovač neholí ale zastřihuje takže to asi nebude dobrý důvod pro vrácení zboží. Navíc 14 dní platí jen pro nákup přes internet kdy si zákazník nemůže zboží na dálku osahat. V krámě ti zboží vezmou zpátky jen když má obchodník měkké srdce a nebo možnost vrácení zboží používá jako reklamní trik. Většinou nebývá problém vrátit nepoužité zboží v neporušeném obalu a ani to není povinnost obchodníka.
Nevím jaký tip philipse mám doma ale holí dobře. Už si ho nechal koupit k ježíšku syn a chodí mi na něj i zeťák takže spokojenost. Samozřejmě ho ale používáme bez plastové hlavy. Jen přímo železem na kůži. Jinak musí zákonitě zanechat strniště. Nůž který kmitá je kratší než pevný spodní takže tě nemůže pořezat když s ním nebudeš dělat nějaké chujoviny abys dokázal že to jde.
mmq*
hodnocení

Dík moc za info téda :)

tomasek5763hdfg
hodnocení

0x

Pokud dobře vím tak je 14-ti denní lhůta kdy se dá zboží vrátit ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]