Nejste přihlášen/a.
Mám kameru do auta zn. Defender, která umí nahrávat video v HD kvalitě. Trochu jsem se unáhlil a zakoupil jsem do ní Micro SD kartu Toshiba s adaptérem M 102, třída 4, která má rychlost 15 MB/sec. Nebude se video sekat?
Zdravím.!
Na video, zvláště v HD, potřebujete kartu SDHC - Class 10.
Třeba toto : alfa.cz/...
pozor, vykašlat se na značení Class, toto omezení končí u class 10, což je 10MB/s což je už dnes pravěk, dokonce ani U1 ani U3 (10 a 30 MBps) je směšné
Proto vždy najít recenzi dané karty (a ne jen popis prodejce ani výrobce, kde nakecají až 50 MB/s) s vypovídajícím testem například atto disk benchmark
sekat, ne přece to není hitech 4K kamera se 100Mb/s (12.5MB/s) ale to co jsi koupil je šmejd,, dnes se na aukru v pohodě dá sehnat 64GB/400Kč a jde o nejvyšší možnou třídu (UHS 1 ne bo 3, ale skutečných 80/s nejen při čtení ale i zápisu = Samsung Pro, Transcend 633x, Sandisk Ultra extreme)
Doufám, že nestála víc než 100Kč/32GB
Jak to dopadlo s kartou? V kameře mám předepsanou Class 4 a karta Class10 nefunguje na plné rozlišení. Firmware tuto rychlost nezná a bere fungl novou kartu jako obyčejnou starou.
Platí tedy, že se kamera musí osadit tím, co je v návodu napsáno a ne co říká Franta z Horní Dolní.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.