Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

ESR metr z ebay

Od: ondra97* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,
potřeboval bych si koupit ESR metr a tak jsem se koukal na ebay. Našel jsem jich dost, ale tak nějak nevím jaký si vybrat. Měl by stát do 250,- Kč, ideálně, kdyby s ním šly měřit i cívky. Našel jsem i typy, u kterých mi přišlo, že nejsou určeny pro měření kondenzátorů na DPS, ale tím si nejsem jistý. Máte někdo nějaký vyzkoušený?
Našel jsem i ESR s indikací led přímo od výrobce v čr, ale nemám v to moc důvěru - s ohledem na přesnost.
Předem děkuji za odpovědi.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

rv*
hodnocení

0x

Na vše možné používám aliexpress.com/...

Je to teda spíš jako polotovar k dodělání, ale funguje dobře.

hodnocení

0x

Měl jsem možnost vyzkoušet jak ten měřič z číny, tak ten vzpomínaný ledkový od pana Zajíce. Kdybych si měl vybrat jeden z nich, tak bych šel do toho Ledkového. Znám hodně lidí, kteří ho mají a jsou s ním velmi spokojeni. Jako hotový výrobek je ale dražší než ten z číny.

hodnocení

0x

Ten od Zajíce funguje bezvadně, stejně jako měřič (i neznámých) polovodičů. Už jen upgrade firmware je něco, co číňan neudělá.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]