Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Samsung Galaxy A3

Od: honzaferda® odpovědí: 4 změna:

Může mi někdo poradit jak otevřít Samsung Galaxy A3. Mobil nejde nabít a já mám dojem, že je jen vadný napájecí port. Záruka uznaná nebyla, ale již ze zásady na něj nechci jít dlátem a kladivem. Děkuji za rady !

doplněno 11.08.16 16:32:

Protože mi nikdo neodpověděl, pokusil jsem se tedy najít odpověď a pokud by ji někdo potřeboval. je zde ! .

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

remisak*
hodnocení

0x

A oprava se podařila?

hodnocení

Po shlédnutí videa jsem se o opravu ani nepokoušel. Myslím, že by se mi už nepodařilo telefon zkompletovat tak, aby to na něm nebylo vidět.

chlamak*
hodnocení

0x

Co druha nabijecka? Jake bylo vyjadreni servisu a duvod neuznani reklamace? ... ehmmm

Pokud mobis nenabiji a je v garanci, je pro vas nepouzitelny. Tedy, pokud je jeste v garanci a nebyli poruseny nektere z podminek garance (ze jste ho "utopil", nebo rozebral ... ) neni duvod, aby garance nebyla uznana...

hodnocení

Ano, odpovď servisu byla, že jsem ho utopil. Těžko to vyvracet, i když jsem telefon ani nevystavil zvýšené vlhkosti.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]