Nejste přihlášen/a.
Ahoj všem, zakoupil jsem wifi repeater abych mohl používat wifi i z mého pokoje. Jenže mobil (xperia Z c6603) se nechce připojit. Někdy po dlouhém snažení a různého experimentování se připojí, ale pak odejdu z dosahu a když ji pak znovu potřebuju tak nelze zapnout a nemám pořád čas řešit jak ji zprovoznit. Když se však připojím k původní wifi tak se připojím v pohodě jako ke kterekoliv jiné. Prosím o radu, jsem absolutní laik a nerozumím IP adresám a tak, tak kdybyste byli tak hodní a napsali mi postup. Děkuji. PS modem není nijak zastaralý a tím by to být nemělo.
Pokud máte smartphone,na google play je nějaká aplikace,bohužel si nevzpomenu na název,která po instalaci měřila sílu signálu wifi a bylo možno měnit kanály,slabší za silnější.
A myslím,že u toho byla ještě nějaká menší diagnostika,ale jist si nejsem...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.