Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Velký telefon

Od: tomas54322345 odpovědí: 11 změna:

Dobrý den chci se zeptat jak nosíte nepř. 5 palcový mobil kde ho máte ve škole atd.

Mně se do kapsy sotva vešel muj starý 3.5 palcový mobil.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Zdravím.

Teď jsou zase v kurzu ledvinky,tak si ji pořiď ;)

ohneta*
hodnocení

1x

Taky mám 5,5" a normálně ho nosím v kapse. Radím pořídit větší kapsu :)

hodnocení

1x

Kde jsou ty trendy aby mobil byl lehoučký a zabíral co nejméně místa? *smich*

Za chvilku budou lidé nosit po kapsách místo mobilu tablety a budou si myslet jak jsou "in".

krtek*

důvod je zde :))

img.ifcdn.com/...

naprsni kapsa na zip na veste nebo bunde/mikine, nebo kapsicka/ledvinka kolem pasu

PS k tabletum ... uz sem videla manika s narvanym 8palcovym tabletem do zadni kapsy dzin, doufam ze si ho pred sednutim vyndava :D

ohneta*

Ať si každý kupuje tak velký telefon, jak se mu hodí.

ohneta:

to právě moc nejde, malé dotykáče mizí a velké přibývají a zvětšují se, takže výběr se omezuje. Koupit si chytrý telefon menších rozměrů nelze.

dominik*
hodnocení

0x

Já mám 5,5 palce a normálně ho mám v kapse...nebo si pořiď brašničku.

hodnocení

0x

Mám 5.5 palce velký telefon. Nosím ho normálně v kapse... kalhoty a šortky v postraní kapse, v bundě v náprsní kapse. Žádný problém.

anonym*
hodnocení

0x

5" mobil nenosím.

vernon
hodnocení

0x
Pětipalec je malý, vejde se všude.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]