Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Televizor nejde vypnout

Od: balzerka odpovědí: 3 změna:

Prosím o radu, co s tím. Vypnu televizor /Panasonic Viera TX 40CW 304/ půl roku starý, a jdu spát. Ráno, nebo někdy v noci, zírám, jak světýlko, které signalizuje zapnutí x vypnutí bliká. Zmáčknu na ovladači vypíníní a hned naskočí obraz bez " rozhřívání". TV v podstatě nejde vypnout. Stalo se mi už několikrát. Pak byl třeba měsíc klid . Teď se mi zase opakovaně nedařilo ho vypnout. Obraz zhasl, ale červená kontrolka blikala. Musela jsem vytáhnout šňůru ze zásuvky. Co dělám špatně? Není to v ovladači? Děkuji.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

cechacek*
hodnocení

0x

Soused měl podobný problém JVC dva roky starý za šest táců nešlo vypnout, později nešlo zapnout, volal a popisoval do několika opraven, ceny opravy se různily od 900 do 2000 možná i více, výtáhl starou přenosnou televizi a došel k názoru, že ten zmetek z rákosí nebude oživovat.

repkin*

Buďto je to nějaký stand-by režim, nebo reklamovat. Zeptal bych se na prodejně, nebo jim ho tam rovnou dovezl.

balzerka
hodnocení

Děkuji. Ještě dodám, že jsem tu na poradně objevila podobnou otázku a několik rádců upozorňovalo, že to může mít souvislost s užíváním některého elektrospotřebiče v domácnosti. Včera jsem luxovala, den před tím běžela pračka. Teď jsem po pětihodinovém vypnutí / ze zásuvky / šla televizor pustit a následně vypnout ! Je to sice nad moje chápání, ale možná tady je zakopaný pes. Najednou to jde. Budu si psát, za jakých okolností se to eventálně dějě.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]