Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Samsung nebo Huawei

Od: adamm odpovědí: 7 změna:

Dobrý den,

spíše pro zajímavost bych rád věděl, k čemu byste se přiklonili, zda Samsung nebo Huawei? Jsem bežný uživatel, žádný speciální funkce nevyužívám. Právě se rozhoduji mezi Samsung A3 2016 A310F, pak Samsung J5 J500 a Huawei P7... Co byste doporučili..?

Moc děkuji za odpovědi a nápady

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Dobrý den,

mám už 1,5 roku Huawei P6 a bez problémů. Jediné co by mohlo být lepší je výdrž baterie, ale to je její nízkou kapacitou, o které jsem věděla již při koupit, takže to není mínus. Jinak bez opravy, servisu, vše pracuje jak má. Jen se dělím o zkušenosti s Huawei. :)

stonek*
03.08.16 15:43
hodnocení

0x

Huawei

majsterjoe*
hodnocení

0x
Ber P7. Mám ji, jsem spokojený. Bez vyhrad.

vernon
hodnocení

0x
Z těchto tří určitě Samsung Galaxy J5.

mate59
hodnocení

0x

Mám Huawei G8 spokojenost.Předtím Samsung S3, taky ok,ale dnes bych kvuli ceně do Sam. nešel.

repkin*
hodnocení

0x

Měl jsem SG S3 a spokojený, nyní mám Huawei P8 Lite a je pravda, že dělá lepší fotky, ale při zoomu mi přijdou nekvalitní a připadám si jako důchodce, protože některé ovládání má jinak, taky nepodporuje USB Flash.

trevor*
hodnocení

0x
Doporučuji vzít P8 lite. P7 se už nevyplatí. A jinak rozhodně Huawei než samsung.. levné samsungy jsou velice nekvalitní.. samsung se stará jen o jejich vlajkové lodě. Zato Huawei dbá i na straší modely.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]