Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,předem se omlouvám jestli jsem otázku umístil do špatné rubriky.
Chci se zeptat jak je to s virtuálními operátory.
Je třeba možné že nějaký krachne nebo se prostě zruší co by potom bylo s těmi tel.čísly?Převedli by se k operátorovi který poskytoval sít virtuálnímu?A jaký virtuální operátor je podle vás nejlepší?
Ještě jsem se chtěl zeptat když si budu převádět číslo no jiného operátora tak jestli budu moct používat tu starou sim než se číslo převede?
Samozřejmě, že budete moci. Bude Vám sděleno přesné datum, kdy k přechodu dojde. Většinou to bývá v časných ranních hodinách. Prostě se určitého dne probudíte a už Vám nepůjde SIM starého operátora. Do telefonu vložíte SIM nového operátora a je po všem.
Jinak já mám +4U a nestěžuji si. Pracuje pod sítí T-Mobile, takže není žádný problém se signálem. Předtím jsem měl Tesco a to také ušlo, než změnili tarifikaci. Měsíčně platím okolo 120 Kč, spíše méně.
Krachnout může nejn virtuální operátor. O jeho ovečky bude velký zájem, kde jinde by byla taková koncentrace zájemců o mobilní připojení, než u nich?
Mám asi 3 roky Bleskmobil a spokojenost. Číslo jsem převedl z jejich stránek a uvolnili mi ho do druhého dne.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.