Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Offline navigace

Od: mike® odpovědí: 7 změna:
Dobry den. Jakou si mam stahnout nabigaci, ktera funguje OFFLINE? Jedeme do Nemecka a nechci platit za data. Tak mi dejte prosim vedet ktera je nejlepsi dekuji

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Nevím jestli je nejlepší,ale já používám be-on-road,loni maďarsko,chorvatsko,letos slovensko,maďarsko a polsko.Základ je zdarma,mapy ke stažení taky,mě to stačilo.Prvních 7 dní je premium na vyzkoušení zdarma,je tam hlasová navigace,po týdnu už bez hlasu,ale to už jsme jeli domů a stačilo mrknout na mapu kam jet,já to manželovi hlásila místo ní :)

Dnešní Be-on-road už není dobrá - byla přeprodána, Offline maps & Navigation je stará dobrá původní Be-on-road zkraceno.cz/... . Vřele doporučuji *palec*

doplněno 01.08.16 23:22:

mnou doporučovaná aplikace sice není rok a půl aktualizovaná (a proč když je funkční), ale doufám, že mapy ano (bývám čas od času vyzván ke stažení nových). Zatím jsem nikde neměl problém.

Sice je pravda , ze se rozdelili na dva tabory , ale to co jste tu dal odkaz , tak jiz nema rok a pul aktualizaci.
Pouzivam be on road , zaplacene a spokojenost. Na dalnicich mam waze (ano je online)
Offline se da pouzit here.
doplněno 01.08.16 23:06:

teda navigaci aponia.

malejdiky
hodnocení

0x

Nějakou, ke které budeš mít mapu, záleží na systému taky.

zelda
hodnocení

0x

Já používám MapFactor Navigator. Párkrát se mi stalo, že hlasová navigace nebyla úplně přesná, ale cesta vyznačená na mapě byla správně. Lze v něm využívat buď placené mapy nebo mapy z OpenStreetMaps (nemýlím-li se), které jsou zdarma ;) Jen vyhledávání bodů zájmu by mohli trochu poladit, jinak jsem byl spokojen...

martin12*
hodnocení

0x

Já bych doporučil navigave NACESTY, HERE WeGo, Offline maps & Navigation nebo Google maps, kde se dá stáhnout daná oblast a pak jede offline.

hodnocení

0x
Z výše uvedeného je zdarma nejlépe povedený a všemi funkcemi vybavený mapfactor(doporučuji zapnout hw vykreslování). Nacesty nemá němce zdarma, beonroad nestabilní a samý bug, here šílenost ergonomicky, další jmenované pamatují ještě Hitlera a nejsou aktualizované.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]