Nejste přihlášen/a.
špendlíkem nebo jehlou píchnete do "RESET"místa - na boku telefonu by mělo být vedle otvoru pro jack 3,5
oprava - pardon, já "viděl"tablet - na telefonu reset nebude...
zkuste vyjmout baterii na min. 10 vteřin
složitější odpojení baterie, ale jistě to jde
minulý týden se mi stalo to samé na S60. V kapse se mi sám od sebe restartoval, logo a konec. Vyjmout baterie nejde, což by možná problém vyřešilo. U P70 zřejmě také ne. Budiž to pro nás ponaučení, že si nemáme kupovat mobily bez možnosti výměny baterie. Teda ono to jde, ale musí se ten mobil umět rozlousknout. Na webu se to dá najít.
Když podržíte tlačítko zapínání na cca 10 - 15 vteřin, tak by se měl mobil restartovat. Mě se to pokaždé zaseklo na tom logu. Když po restartu podržíte hlasitost dolu, tak se objeví "záchranné" menu. Pohybuje se v něm tlačítkem hlasitosti. Jediné co mi pomohlo byl factory reset - návrat do továrního nastavení. Před tím doporučuji vyndat SD kartu, pokud tam máte nějaká data. Pak si budete muset nastavit vše od začátku.
Čili zkusit dlouze podržet zapínací tlačítko, měl by se telefon restartovat. Pak dál podle vlastních schopností - výše uvedený postup, servis, reklamace, kamarád...
Řešil jsem podobný stav, který způsobovala baterie. Vyzkoušejte to připojit na nabíječku a po 3-5 vteřinách zmáčknout a podržet tlačítko. Nabíjecí obvody jsou nadřazeny systému a v momentě připojení externího zdroje napájení ignorují boot proces. Baterka byla kakaová, nevykryla špičky při nabíhání systému, proto se to kousalo. Po výměně tablet funguje normálně.
Vážený příteli, lenovo P70-A je celkem citlivé a choulostivé na svojí paměť a SW. Pokud jsi zadal něco kolem sowtvéru , máš asi smůlu, pokud jen tak náhodou zamrzl , není jiného východiska než pokus odpojit baterii. Jseš li jen málo trochu zručný můžeš se o to pokusit a nebo počkat až se baterie úplně vybije , ale vzhledem tomu že je nabitá na 100% tak je to dosti obtížné.Proto radím servis a nebo podívej na instruktážní video, jejíž součástí je i odpojení baterie ...výměna displeje na P70, pokud se do toho dáš buď obezřetný , dna šroubky jsou pod barvou a baterie má žlutou náplast , po odstranění se nemusí uplatnit záruka s podezřením neodborného zásahu, na krátko vytáhni konektor , záludnost při vytažení krytu ...odlepí se objektiv fotoaparátu, proto jej něčím při vysunutí kratu přidrž aby se ti neodlepil od desky a pokud se to přece jen stane , vem pinzetu a pěkně jej tam souměrně dej nazpět , jinak tam nedáš krat tak jak byl. vrať šroubky v pořadí a s citem dotáhni , dej sim i pamět. kartu , vrchní kryt a pak už jen zapni . Možná to bude chvíli trvat tak na něj nechvátej , přece jen jsi ho odpojil násilně a to se mu určitě nelíbilo. Přeji mnoho zdaru na půlhodinky poctivé miniatur.práce a neznič žádný obvod. pietrogr ps. pokud to nepomůže tak si připrav cca 2tis. Kč na servis.
Současným držením tlačítka UP a POWER se dostanete do bootovacího módu. Pak máte na výběr recovery - uvede do továrního nastavení, fastboot nebo normal. Tlačítkem UP změníte volbu, tlačitkem DOWN potvrdíte. Já jsem dal fastboot, nic se nedělo, tak současně ty dvě tlačítka, resetoval se a už jede normálně.
Pánové,tak po "zamrznuti" systému v mojej Lenovo P 70 ( 4,5 roku všetko fungovalo 100 percentne,batéria držala výborne) som rozobral telefon a odpojil batériu (nič som nepoškodil,všetko "jak má bejt" ) a telefon sa mi už nepodarilo reštartovať a to ani v režime -hard reset- Nerozumiem tomu,prečo sa tak stalo...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.