Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, jak se prosím nastaví na tabletu na google chromu, aby se pod domovskou stránkou zobrazovaly nejčastěji navštěvované stránky a aby tam bylo tlačítko záložky? Moc děkuji
Tlačítko na Záložky je skryto pod těmi 3 tečkami vpravo nahoře.jinak to nejde.Jedině u tabletu z Windows se to zobrazuje stejně jako v PC.
V Nastavení si musíš zatrhnout synchonizaci se všemi zařízeními.
Děkuji za odpověď. Tohle je fotka z tabletu s Androidem - nijak jsem to nenastavovala. V nastavení je zaškrtnuto Data jsou synchronizována automaticky. Potřebuju tohle nastavit u jiného tabletu. Vím, že záložky jsou pod 3 tečkami, ale potřebovala bych to nastavit, aby to bylo na jedno kliknutí + ty často používané stránky. Děkuji
Ty nejčastěji používané mám v Liště záložek .ve 3.tečkách kliknu na Záložky potom na Lišta záložek ta se otevře a zůstanou tak pokud je nezměníš.
Takže kliknu vpravo,kliknu na Záložky a je otevřená Lišta záložek.Pouze dvě kliknutí na míň to opravdu nejde.
Jenže já to tak nastavené mám - viz obrázek, a na tom druhém tabletu to tak prý také bývalo.
Nemůže to být třeba nějakým doplňkem google chromu?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.