Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prestigio muze 3

Od: pepa5 odpovědí: 2 změna:

Dobrý den.Prestigio Multiphone 3530 DUO Muze D3 . Dcera si koupila tento mob. Chtěl bych ho asi také a tak mě zajímá pár otázek, které se bohužel člověk asi nikde nedoví. Baterie tam patrně vyměnit jde, ale marně ji na netu hledám. Pak mě zajímá rok výroby. Pokud jde o nový model, tak to chápu, že ta baterka ještě není k mání u prodejců. Pak mě zajímá v jakém formátu nahrává video. Někde jsem četl, že ve starém 3GP. Máte s tímto mobilem nějaké zkušenosti?

Díky za odpovědi

Pepa

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Baterie se na takové telefony hledá těžko, protože nejsou tak populární (nemá je tolik lidí), to samé s příslušenstvím, kryty, uživatelskou základnou při problému..
Proto je lepší vybrat něco rozšířenějšího.
Video se v Androidu téměř vždy nahrává ve formátu mp4.
Ještě bych zkusil najít něco jiného. 8 giga interní paměti spolu s 1 giga RAM je málo.
Několik Gb zaplní samotný Systém telefonu a bordel od sponzorů, v podobě nevyužitelných aplikací které nejdou smazat.
Ještě k tomu je v telefonu starší Android verze 5.0, s updatem bych nepočítal, jak je to u Prestigia zvykem.
Telefon bych koupil s minimálně:
16Gb interní pamětí
2Gb RAM
LTE (protože pokrytí 3g se na 99% zvyšovat nebude)
S co nejaktuálnějším systémem Android (dnes verze 6.0, za pár týdnů 7.0)
Já měním telefon každé 2 roky (nikdy jsem nekoupil nový, jen z druhé ruky), navíc si vybírám takový, abych si do něj mohl sám nahrát novější OS.
Toť můj názor a zkušenosti od doby Androidu 1.6 :)
pepa5
hodnocení

Zdravím . Koupil jsem nakonec Huawei Y6 PRO a zase nevím, jak se u něj nastavuje vyzvánění. Foťák je docela dobrý i výdrž baterie 4000mAh. Nikde se toho nemůžu dopátrat.

Dik za odpověď

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]