Nejste přihlášen/a.
Pěkně zdravím!
Televizní opravář něco upravil na anténě a v televizoru Sony Bravia KDL se automaticky naladily programy. Chtěla bych si programy seřadit podle sebe. Už jsem to kdysi dělala, vím, že je složité najít "začátek". Poradí mi někdo? Tlustý manuál je ve dvanácti řečech, ale praktického v něm není nic.
Mám ještě televizor LG, kde je přehazování programů velmi snadné. U toho Sony bych opravdu potřebovala jen naťuknout první dva tři kroky.
Nedávno jsem to dělal a chce to po mě:
HOME -> nastavení ->systémová nastavení
nastavení kanálů -> digitální nastavení -> digitální ladění -> editace seznamu programů
posouvaný program "vyhodit" šipkou doprava, posunout na pozici šipkami up - down a "zařadit" šipkou vlevo
Možná to ale máte na svém modelu jinak.
Taky vždy přemýšlím, jak se to vlastně dělá a nechápu, proč je základní funkce takhle blbě schovaná.
To je ono!
Když dovolíte, tak !
Nevěřím ! Šikovné muže si partnerky předcházejí.
Postup ladění jsem si napsala do blbníčku. Bude se to za rok nebo tak někdy později hodit.
Dobrý den, je to bez záruky, ale snad to dáte. Viz odkaz je návod a Vy budete ladit stejně, ale pro Třídění programů - Digital (pokud nemáte satelit). Snad se to podaří. Zdravím!
bimbam - ano, více než snaha pomoci to nebyla, protože to nemohu vyzkoušet .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.