Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sony Bravia, ruční řazení programů

Od: bimbam® odpovědí: 8 změna:

Pěkně zdravím!

Televizní opravář něco upravil na anténě a v televizoru Sony Bravia KDL se automaticky naladily programy. Chtěla bych si programy seřadit podle sebe. Už jsem to kdysi dělala, vím, že je složité najít "začátek". Poradí mi někdo? Tlustý manuál je ve dvanácti řečech, ale praktického v něm není nic.

Mám ještě televizor LG, kde je přehazování programů velmi snadné. U toho Sony bych opravdu potřebovala jen naťuknout první dva tři kroky.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

tondac*
hodnocení

3x

Nedávno jsem to dělal a chce to po mě:

HOME -> nastavení ->systémová nastavení

nastavení kanálů -> digitální nastavení -> digitální ladění -> editace seznamu programů

posouvaný program "vyhodit" šipkou doprava, posunout na pozici šipkami up - down a "zařadit" šipkou vlevo

Možná to ale máte na svém modelu jinak.

Taky vždy přemýšlím, jak se to vlastně dělá a nechápu, proč je základní funkce takhle blbě schovaná. ;)

hodnocení

To je ono!

Když dovolíte, tak *pusa*!

doplněno 28.07.16 11:06:

Nevěřím :)! Šikovné muže si partnerky předcházejí.

Postup ladění jsem si napsala do blbníčku. Bude se to za rok nebo tak někdy později hodit.

tondac*

... tak jsem dovolil a manželka mě za to seřezala ... :)

irena*

Po dvou letech se mi podařilo podle vašeho návodu seřadit u přítele programy.Velký dík:)

tondac*

.. já taky děkuju, protože je aktuálně potřebuju přeházet a už jsem zapomněl, jak se to dělá. :)

Tak jsem si řikal, že budu muset prohledat web, že jsem to někde radil. Na poradte.cz tak vlastně může přispěvatel poradit sám sobě! :)

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, je to bez záruky, ale snad to dáte. Viz odkaz je návod a Vy budete ladit stejně, ale pro Třídění programů - Digital (pokud nemáte satelit). Snad se to podaří. Zdravím!

pdf.crse.com/...

doplněno 27.07.16 19:16:

bimbam - ano, více než snaha pomoci to nebyla, protože to nemohu vyzkoušet .

hodnocení

Bene, děkuji za ochotu pomoci. Ale v bodě 2, když stisknu příslušné tlačítko, dostanu se na program na pozici 1. A začnu neslušně mluvit.

V sobotu přijede někdo šikovnější, do té doby a případně i na dobu mnohem delší si asi budu muset pořídit papírek s čísly.

colin77
hodnocení

0x

Ja pouzivam Sony Editor. Staci programy vyexportovat na USB, setridit a naimportovat.

chip.de/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]