Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

NanoSim-kde koupím

Od: jitkak* odpovědí: 8 změna:

Přeji pěkné poledne rádcové,

dá se prosím koupit NanoSim v trafice (jako obyčejné Sim), nebo musím do prodejny s mobily? Děkuji

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lordweb24*
hodnocení

2x
Dobry den, je to normalni SIM, ktera je predvyrezana na klasik SIM, microSIM, nanoSIM a vy si jen vylomite z plastu potrebnou velikost.

tajemnak*
hodnocení

2x
Nano i micro sim se lisi od te zakladni pouze velikostne.
Jde jen o tvar a velikost. Takze reseni:
Staci mit normalni SIMku a bezte k nejakemu operatorovi (na pobocku) a oni vam ji tam spec. klestema vystrihnou.

hodnocení

2x

Jsou různá balení a byl by ekonomický nesmysl neprodávat i malou velikost ... jistě budou, ale simky ne každý prodává... jakého chcete operátora?

Samozřejmě jakýkoliv operátor - resp. jeho prodejna, má 100% skladem a lze koupit i dobíjecí číslo, které po spotřebování kreditu můžete převést.

ohneta*
hodnocení

2x

Mají označení 3v1.

jitkak*
hodnocení

Děkuji i Vám ;)

jitkak*
hodnocení

Děkuji Vám za odpovědi, vylamovací sim mám, ale nano se již z té micro vylomit nedá, tak jsem předpokládala, že se provává extra právě ta nanosim ;) a nebyla jsem si jistá, zda ji koupím, tak kde prodávají sim normálně *hi*

hodnocení

0x
Ja vzdy videl jen sim , mini sim , mikro sim. Pro nano sim jsem si ji bud ustrihnul , nebo v mobilce ci u operatora maji na to kleste a upravi ji.
jitkak*
28.07.16 06:30
hodnocení

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]