Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
koupil jsem si nový wifi router Tenda AC 15, protože tten starý dosloužil. Z notebooku se přes wifi router v pohodě připojím k internetu, ale s mobilem ( smartphone ) se nemůžu připojit. Signál mám silný dost, ale když zadám heslo, po chvíli ukládání nastane "problém s ověřením". Zkoušel jsem kde co ( restart, zapnout a vypnout režim letadlo ) a pořád nic. Nevím co s tím.
Já bych vyzkoušel vytáhnout z routeru konektor napájení a počkat 20-30 vteřin a znovu zapojit.Sám si obnoví připojení k přístrojům a měl by najít i mobil (samozřejmě v něm nechat zapnuté wifi).
Mě to tak funguje,když má poskytovatel údržbu systému (vypadne připojení) nebo mi vypnou proud,tak se sem tam něco nepřipojí.A to mám TV ,notebook,dva tablety a dva telefony.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.