Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nemůžu se připojit k wifi routeru

Od: 123mirek® odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

koupil jsem si nový wifi router Tenda AC 15, protože tten starý dosloužil. Z notebooku se přes wifi router v pohodě připojím k internetu, ale s mobilem ( smartphone ) se nemůžu připojit. Signál mám silný dost, ale když zadám heslo, po chvíli ukládání nastane "problém s ověřením". Zkoušel jsem kde co ( restart, zapnout a vypnout režim letadlo ) a pořád nic. Nevím co s tím.

alza.cz/...

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

fran56ris*
hodnocení

2x

Já bych vyzkoušel vytáhnout z routeru konektor napájení a počkat 20-30 vteřin a znovu zapojit.Sám si obnoví připojení k přístrojům a měl by najít i mobil (samozřejmě v něm nechat zapnuté wifi).

Mě to tak funguje,když má poskytovatel údržbu systému (vypadne připojení) nebo mi vypnou proud,tak se sem tam něco nepřipojí.A to mám TV ,notebook,dva tablety a dva telefony.

hodnocení

Ano, stačilo na chvíli vypnout a pak zase zapnout router a internet v mobilu zase funguje.

Díky za dobrou radu.

leftside*
hodnocení

0x

O jaký telefon jde? A zkoušelste třeba připojit i jiný zařízení, jako třeba tablet nebo TV?

Někdy se stává, že telefon potřebuje tovární nastavení.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]