Nejste přihlášen/a.
Potřebuji poradit,mám tablet Lenovo bez SIM karty. Jak se mohu venku připojit na internet? Přes telefon mi to nejde,mám Evolveo. Doma mám WIFI,tam je to bez problémů.
Problém je ten,že mi to nejde z mobilu,mám EVOLVEO,před rokem v létě mi tošlo.Jsem u T-mobile,datový balíček mám 100Mb.To m stačí na měsíc na čtení e-mailů.
To je hezké, ale je fajn otázku doplnit, ne změnit původní otázku "jak připojit tablet přes MB" na "otázku že vám to přes mobil nejde a jak se tedy jinak připojit" ... pokud to před rokem šlo a teď to nejde je možné že proběhla aktualizace telefonu a tethering se pouze nachází jinde. Chtělo by to uvést i typ a verzi OS telefonu
EVOLVEO STRONG.Na pobočce T-mobile mi poradili zkusit tovární nastavení,udělal jsem to dvakrát a NIC. Pčece se nemůže ten sofwarev telefonu najednou změnit?A opravdu před rokem jsem ten tablet dostal a zkoušel to a šlo to.Potom už jsem to nepotřeboval-doma mám WIFI.
MB mi hlásí při internet tethering a wifi hotspot- PASSWORD LENGHT SHOULD NOT BE LESS THAN,anglicky neumím,tak nevím co to znamená?
Jedná se o nějakou registraci která vyžaduje zadání hesla a to heslo má málo povolených znaků. Taky to může být zadání špatného hesla
Aha,no já neznám heslo,když jsem dal tovární nastavení,dal jsem tam čtyři nuly.To už teď nedopátrám,jaké je tam heslo?
Nebo to snad nějak jde zjisti? Telefon jsem dostal už starší.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.