Nejste přihlášen/a.
Prosím o radu mám tablet medion lenovo a nejdou mi přesunovat aplikace na sd kartu i když to kartu normálně ukazuje
Dobrý den, pokud tam máte OS Android, tak je to normální - na SD kartu jde přesunout jen malá část aplikací a ostatní musí zůstat ve vnitřní paměti. Zdravím!
vanasi - ta rada "dej si root" je dobrá, ale jen pro zkušeného uživatele. Nezkušený to nezvládne a tablet potom už nemusí být funkční. To je jen varování pro tazatele.
Myslíš tím externí microSDkartu?
Je potřeba si uvědomit,že externí karta je VYMĚNITELNÉ úložiště.Takže,když ji vytáhneš,kde budou aplikace?Mám Ti zde napsat?Nebo chápeš.
Já bych žádné experimenty nedělal.Na PC máš OS (operační systém) na HDD oddíl (C zkus si ho nainstalovat na EXTERNÍ HDD, jak bude počítač spokojený?
Externí kartu vytáhnu z tabletu,vložím do čtečky v PC,nakopíruju si hudbu nebo videa apod. a vrátím do tabletu.
Je to jednouché a můžu nakopírovat si třeba 5 microkaret, na ně filmy a na dlouhé cestě lodí/letadlem mám zásobu zábavy na kartičkách,které se mi vejdou do peněženky.
Tak to také páni inženýři při vývoji mysleli.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.