Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zrychlim svůj telefon?

Od: david199444* odpovědí: 9 změna:

Zdravim, mám Samsung Galaxy Note 4 - 32 Gb, chtěl bych se zeptat jestli existuje něco na zrychlení tohoto telefonu, odinstalovaní aplikací moc nepomáha, nevíte o něčem?, když tak nějaký návod nebo něco podle čeho bych se mohl řídit díky moc všem.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kulmi
hodnocení

0x
Obnovení továrních dat na nějakou tu dobu pomůže. Zabere vám to tak půl až třičtvrtě hodiny než mobil nastavíte do vašeho normálu... Každopádně bych doporučil mít aplikace jenom ty, které opravdu používáte ... lehce pomáhá i vypnutí/resetování mobilu...
doplněno 23.07.16 22:01: Kamarád má SG S5 a dal mobil nějakýmu IŤákovi, který mu něco odinstaloval, co údajně zpomaluje android nebo tak něco... bohužel tato aplikace nelze odinstalovat tak, aniž byste "nehackoval" mobil...
david199444*
hodnocení

To mám právě ale furt je to pomalí, přitom je to dost výkony telefon, dával jsem do něho 17300 Kč

kulmi
Android sám o sobě odejde tak do dvou let (zpomalý se)... měl jsem SG S3 a po dvou letech jsem ho vyměnil, protože už to bylo k nevydržení... zjistil jsem, že je zbytečné investovat velké částky do mobilů, když ho stejně vyměníte po nějaké době... koupil jsem si Honor 7 za 7,5k a jsem s ním velice spokojen, hlavně pak s foťákem... a za váš jeden mobil bych si mohl dovolit dva Honory a ještě by mi něco zbylo... váš mobil se už bude jen zpomalovat, zvážil bych koupě nového a levnějšího... protože android odejde tak i tak...
doplněno 23.07.16 22:09: Sám si myslím, že společnosti schválně takto lidi donutí, aby si koupili nový telefon... jako příklad slouží kauza u Apple, který schválně zpomaloval staré modely tím, že v nových verzích IOS omezoval funkce apod. starších zařízeních...

v cem se pomalost projevuje? mam note 4 pul roku a slape dobre

nemas moc ploch a na ni spoustu wigetu? pripadne zivou tapetu? jsou aplikace co po spusteni zustavaji na pozadi a musi se cilene ukoncit, soucasti note 4 je nastroj Aktivni aplikace - ikona kolecko s cislem uvnitr - ktera ti ukaze co prave bezi

nebo pokud to pozorujes na nejake hre, tak je dobre ji obcas odinstalovat a znovu naislovat, pak je sviznejsi

hodnocení

0x

To je to samý jako u počítačů. Sice ti každej slíbí hory doly, černý les, ale nefunguje nic. Jedině, koupit si výkonější stroj.

anonym0
hodnocení

0x

Obnovit do tovarniho nastaveni a pote vypnout aktualizace. Ovsem pak pulka veci nebude fungovat, takze cesta z toho neni.

hodnocení

0x

Jo,ahoj,já doporučím toto - nainstalovat cyanogen mod.Nebo nechte původní systém,a pak pokračujte takto -otevřete root pomocí třeba Kingoroot,poté nainstalujte aplikaci z apkpure.com System app remover,a vykuchejte všechny systémové nesmysly v androidu atd,a po pročistění jste v pohodě.Můžete také předtím si přes odin kopnout cwm a dát kompletní zálohu android,a nebo přes aplikaci ultimate backup zálohovat.Také můžete zkusit aplikace na ram,a vyčistit ram.Nebo apku ccleaner.Nebo další skvělou apku titanium backup.Nainstalujte ale každopádně supersu od chainfire a busybox od jrummy,zase z apkpure.com.

david199444*
hodnocení

Děkuji a není to nějak nebepečné? nebudou se sekat ani hry?

kdyz nevis jak na to, tak to nebezpecny bejt muze

jinak co upgradovat na android 6? je sviznejsi nez 5tka

ale pokud jsi uz rootoval tak ti nepude upgrade pres system, ale budes muset pres pc, coz se rovna tovarnimu resetu

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]