Nejste přihlášen/a.
Zdravim, mám Samsung Galaxy Note 4 - 32 Gb, chtěl bych se zeptat jestli existuje něco na zrychlení tohoto telefonu, odinstalovaní aplikací moc nepomáha, nevíte o něčem?, když tak nějaký návod nebo něco podle čeho bych se mohl řídit díky moc všem.
To mám právě ale furt je to pomalí, přitom je to dost výkony telefon, dával jsem do něho 17300 Kč
v cem se pomalost projevuje? mam note 4 pul roku a slape dobre
nemas moc ploch a na ni spoustu wigetu? pripadne zivou tapetu? jsou aplikace co po spusteni zustavaji na pozadi a musi se cilene ukoncit, soucasti note 4 je nastroj Aktivni aplikace - ikona kolecko s cislem uvnitr - ktera ti ukaze co prave bezi
nebo pokud to pozorujes na nejake hre, tak je dobre ji obcas odinstalovat a znovu naislovat, pak je sviznejsi
Jo,ahoj,já doporučím toto - nainstalovat cyanogen mod.Nebo nechte původní systém,a pak pokračujte takto -otevřete root pomocí třeba Kingoroot,poté nainstalujte aplikaci z apkpure.com System app remover,a vykuchejte všechny systémové nesmysly v androidu atd,a po pročistění jste v pohodě.Můžete také předtím si přes odin kopnout cwm a dát kompletní zálohu android,a nebo přes aplikaci ultimate backup zálohovat.Také můžete zkusit aplikace na ram,a vyčistit ram.Nebo apku ccleaner.Nebo další skvělou apku titanium backup.Nainstalujte ale každopádně supersu od chainfire a busybox od jrummy,zase z apkpure.com.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.