Nejste přihlášen/a.
Mám u Samsung Galaxy S3 prasklý displej i dotykovou plochu. Dioda svítí, mobil se nabíjí, svítí i spoední dvě tlačítka. Do telefonu se dá dostat přes USB. Potřeboval bych dostat z telefonu poznámky, kontakty a SMS. Zkoušel jsem PC Suite pro Samsung ale nejde mi připojit telefon, asi chce potvrzení na telefonu, což nemůžu udělat. Prosím o radu přes jaký program se tam dostat. Děkuju.
Tak jsem se ptal našeho SIKťáka v práci, ten říkal, že neví, jak to udělat. Byl jsem u svého operátora T-mobile, ten mi řekl, že to nejde a že to neumí žádný operátor, pak jsem se ptal jednoho známého, který pracuje v O2, známe se jen od vidění, dělá tam vedoucího prodejny a říkal, že by to mohlo jít, že se mám zítra stavit, tak uvidíme. Pak mne ještě napadá koupit si displej někde v bazaru nebo si ho jen "půjčit". Kolega z prác se na to zkusí podívat ještě přes PC. Tak jsem zvědavý, co zítra zjistíme.
Huawei P8 Lite
Co jsem se tak dočetl, tak on to tenhle telefon asi neumí
Smím se zeptat, jak to má pomoci, pokud mobil neumí OTG? Navíc to má USB 3.0 koncovku, kterou ani do mobilu nepřipojí. Vyhozené peníze.
Za prvé jsem psal možná. Za druhé jsem nezkoumal USB3 a snad konektory jsou stejné. Důležitý je microUSB a USB. Za třetí, že nemá OTG je mi jasné. Možná že nemá jenom napájení a pak by pomohlo externí. Proto to možná.
Dobře, možná, ale tu koncovku prostě do mobilu nenacpe, protože koncovka Micro USB 3.0 má "kus navíc", který tam bude zavazet.
Mám Honor 4C, což je skoro ten samý telefon a možnost OTG mám v nastavení, kde si ji můžu povolit (ve výchozím nastavení povolená není).
Nastavení - část Chytrá asistence - Další - OTG
Je to docela blbě schované
Ale je samozřejmě možné, že podporu nemá, i když je to telefon velmi podobný.
Podle specifikací podporuje P8 Lite karty mico SDHC až 128GB, na alze jsem naše největší 32GB, zajímá mě, jakou maximální rychlostí zápisu/čtení bude pracovat. Abych nekoupil zbytečně předimenzovanou kartu a tím pádem i dražší. Děkuju.
SDHC karta 128GB je už z principu hloupost, protože karty 64GB a víc mají označení SDXC a pracují s jiným systémem souborů. Takže bych radši ověřil, jestli SDXC podporuje. S rychlostí bohužel neporadím, já si koupil obyčejnou "CLASS 10" kartu na data a tam mobil potenciál karty využije naplno.
jak říkám, našel jsem max. 32GB, v současnosti mám 16GB a mám to plné, takže zálohuju fotky (900MB) a pak promažu videa a další věci, takže 32 MB by mělo stačit. Uvažuji o této alza.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.