Nejste přihlášen/a.
Ahoj, tchán shání zrcadlovku. Chce jen něco levného to znamená APS-C. Koukal jsem na to a prakticky vybírám mezi
1) Nikon D3300 megapixel.cz/...
2) Canon 100D megapixel.cz/...
3) Pentax K-50 megapixel.cz/...
4) Nikon 5200 nebo 5300 megapixel.cz/...
5) Canon 700d - megapixel.cz/...
Jelikož tchán do toho nechce vrážet prachy, tak bych osobně vyloučil ty Nikony s rozlišením 24Mpx, protože na takový počet Mpx je potřeba kvalitní objektiv a samozřejmě tchán chce obyčku 18-55 (setový objektiv) a tak mi připadá rozumnější ten Canon nebo Pentax, který má rozlišení nějakých 18 Mpx.
Co si o tom myslíte, co byste zvolili? Osobně si myslím, že v této cenové relaci je to prašť jako uhoď.
Vím, není to nový, takže asi nebude každému dobrý... ale sbazar.cz/... - vše potřebné a kvalitní kousek!
recenze jako megapixel.cz/... si jistě najdete, ale plus je možnost využít starší objektivy - což můj otec velmi rád využil ...
Fotí tím cca 3 roky a stále uvažoval o "lepším"- ale při porovnání parametrů a zamyšlení nad cenou tohoto upgradu začne chválit tento kousek a zase máme půl roku pokoj
Jo klasika od Nikonu. To byl perfektní kousek, no ukážu to večer tchánovi, co na to řekne, ale asi bude chtít něco nového. I tak díky za tip.
Kompakt s jednopalcovým čipem jsem mu také nabízel, ale chce zrcadlovku. Sám mám Canona 40D s třemi objektivy a vím, jaké je to tahat někde na akci celý batoh s fotovýbavou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.