Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám mobil GIGABYTE GSmart GURU GX a každý měsíc kupuju nové sluchátka. Jednou mi je vytrhnou z uší a zničí, podruhé přejede auto, když spadnou, na potřetí se zlomí drát... pořád něco xD Teď už mám ale déle nové, no podstata otázky je, jaké kvalitní sluchátka, jsou vhodné do tohoto mobilu? Vždy mi poradí prodejci nějaké sluchátka a potom je to buďto nečistá hudba a zkreslená, nebo nejedou hlasitě, jedno sluchátko řve, druhé téměř nehraje, nebo ve vysokých tóninách mají zpěváci hlas jako čipmánkové...
Nevím jestli to je sluchátkami, nebo mobilem... některé jedou v pododě, některé ne.
Nevíte o nějakých kvalitních, klidně i drahých sluchátkách, které jsou velice hlasité, (slyší to i ostatní okolo mě xD) tlumí šum a tak nemusím poslouchat hudbu a šumnění zároveň, a ve vysokých tóninách slyším zpěváky a ne čipmánky? Děkuji za rady
BTW- aby to byly špunty, díky
Děkuji za rady.
Ne, nejlepší vkus nemám... Ale baví mě štvát bratra, který poslouchá holčičí skupiny metálem. Vím že ho spousta lidí neposlouchá, ale mám ráda když mi vyřvává xD
No já mám dobrou zkušenosti s aliexpress.com/...
kabel je dostatečně dlouhý, silný a přitom velmi pružný a zvuk normální. Ale možná jsou na tebe moc levná.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.