Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mobil do 6000,-Kč

Od: repkin* odpovědí: 16 změna:

Dnes mi upadl můj SG S3 a rozbil se displej. Co jsem zjistil, tak oprava okolo 1.500 - 3.000,- za nový displej, což se nevyplatí. S trochou štěstí seženu někde stejný MT a vyměním jen displej. Každopádně zpět k dotazu. Jaký MT do 6.000,-Kč by jste doporučili? MT používám samozřejmě volání+SMS, k tomu GPS navigace a focení.

Dostal jsem tip např. na:

Xiaomi mi4 - v recenzích však neobstál foťák

Huawei P8 Lite

Cubot S500, ZOPO ZP952 apod.

Co by jste mi doporučili vy a proč? Děkuju.

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

maniack
hodnocení

3x

Šel bych do Huawei P8 lite. Novější P9 lite je taky dobrá, ale stojí zhruba o 3k více a těch rozdílů mezi oběma modely zase tolik není. P9 má navíc akorát čtečku otisku prstů a pár drobností. Sám mám P8 lite a jsem spokojen, běží svižně a navíc vypadá pěkně.
Případně bych ještě zvážil Xiaomi Redmi 3, ta se dá taky pořídit levně. Nemám ale s touto značkou osobní zkušenosti, takže nedokáži posoudit kvalitu telefonů od Xiomi.

hodnocení

2x
Honor7lite
repkin*
hodnocení

Ten vypadá velice zajímavě. Děkuji za tip.

hodnocení

2x

Já bych šel do Huawei P9 Lite je, ale o 300,- přes limit ale myslím že by jsi nelitoval.

repkin*
hodnocení

není přes limit :) mobilsmart.cz/...

trevor*
Honor 7 Lite nebo Huawei P8 Lite
To je P8Lite starsi model,já mám P9Lite zatim jsem spokojeny,Honor7Lite je podobny tel. jako P9lite jen je rozdil v cene.Omlouvam se za pravopis pišu z mobilu.

danner122
hodnocení

0x
Bral bych xiaomi mi4.. Mámě jsem před měsícem obednaval Xiaomi mi4 lte a spokojenost.

jasonspezza
hodnocení

0x
Honor 7 lite nebo Vodafone smart Ultra 7.

repkin*
hodnocení

Takže zatím se rozhoduju mezi:

alza.cz/...

alza.cz/...

možná i alza.cz/...

Xiaomi mi4 jsem vypustil, nejde tam SD karta.

Dejte si P8L a Honor7Lite do porovnávače a myslím,že připlatit si 500kč za Honor 7Lite se vyplatí.Nový android,výkonnější čipset,vyšší kapacita baterie ,čtečka otisku prstu atd,kovový futrál atd.Je to ale vše na prioritách každého z nás.

repkin*
hodnocení

Děkuji všem rádcům. Nakonec jsem zakoupil Huawei P8 Lite. Ještě přijít na své přihlašovaí jméno a heslo ze starého telefonu na google play :)

kulmi
hodnocení

0x
Vlastním Honor 7 ... špičkový mobil, výborný výkon a foťák? Ten je luxusní. Máme v rodině i P8 lite... rozměrově jsou oba MT stejně velké, ale Honor má větší displej... dále pak mi rozlišení přišlo u P8 lite horší. Pak je tu baterka, P8 lite se strašně rychle vybije (2200 mAha Honor 3100mAh) ...výkon je fakt znát, P8 lite se občas zasekává, kdežto u Honoru se mi to ještě nestalo... no a foťák, tak je dost výrazný rozdíl (13Mpx vs. 21Mpx) ... při pohledu na dve stejné fotografie je rozdíl v barvách a hlavně pak v detailech...
Horší už to bude s cenou... já sám jsem Honor koupil za 7605,- včetně poštovného... bez jakékoliv slevy a známostí, stačí jen hledat... nevím kolik stojí momentálně P8 lite, ale i kdybyste investoval o 1500,- více, tak pevně věřím, že se vám to vyplatí :)

Tazatel chtěl tel. do 6000kč,tam je podle mě velmi dobrá volba Honor7Lite,v podstatě skoro stejný jako P9Lite,ale vybral si starší model,takže mu přejme ať dobře slouží .

kulmi
Ano vím, že to měl být mobil do 6000,- ... sám jsem nechtěl drahý telefon, ale když jsem viděl ten rozdíl mezi modely které jsem srovnával, tak jsem neváhal a koupil si Honor 7 ... Bohužel jsem si nevšiml odpovědi autora, že si již zakoupil MT ... Každopádně P8lite není špatná volba, někde jsem viděl cenu i za 4500,- a s touto cenou je to jeden z nejlepších mobilů v poměru cena/výkon...

repkin*
hodnocení

Děkuju, snad jsem zvolil dobře. Nod jsem už nainstaloval, svůj účet na googlu jsem našel, bohužel ten původní co mi instaloval kolega co pod ním mám rozehrané všechny hry si nepamatuju. Teď se pokouším zprovoznit sygic.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]