Nejste přihlášen/a.
Dnes mi upadl můj SG S3 a rozbil se displej. Co jsem zjistil, tak oprava okolo 1.500 - 3.000,- za nový displej, což se nevyplatí. S trochou štěstí seženu někde stejný MT a vyměním jen displej. Každopádně zpět k dotazu. Jaký MT do 6.000,-Kč by jste doporučili? MT používám samozřejmě volání+SMS, k tomu GPS navigace a focení.
Dostal jsem tip např. na:
Xiaomi mi4 - v recenzích však neobstál foťák
Huawei P8 Lite
Cubot S500, ZOPO ZP952 apod.
Co by jste mi doporučili vy a proč? Děkuju.
3x
Šel bych do Huawei P8 lite. Novější P9 lite je taky dobrá, ale stojí zhruba o 3k více a těch rozdílů mezi oběma modely zase tolik není. P9 má navíc akorát čtečku otisku prstů a pár drobností. Sám mám P8 lite a jsem spokojen, běží svižně a navíc vypadá pěkně.
Případně bych ještě zvážil Xiaomi Redmi 3, ta se dá taky pořídit levně. Nemám ale s touto značkou osobní zkušenosti, takže nedokáži posoudit kvalitu telefonů od Xiomi.
Takže zatím se rozhoduju mezi:
možná i alza.cz/...
Xiaomi mi4 jsem vypustil, nejde tam SD karta.
Dejte si P8L a Honor7Lite do porovnávače a myslím,že připlatit si 500kč za Honor 7Lite se vyplatí.Nový android,výkonnější čipset,vyšší kapacita baterie ,čtečka otisku prstu atd,kovový futrál atd.Je to ale vše na prioritách každého z nás.
0x
Horší už to bude s cenou... já sám jsem Honor koupil za 7605,- včetně poštovného... bez jakékoliv slevy a známostí, stačí jen hledat... nevím kolik stojí momentálně P8 lite, ale i kdybyste investoval o 1500,- více, tak pevně věřím, že se vám to vyplatí
Tazatel chtěl tel. do 6000kč,tam je podle mě velmi dobrá volba Honor7Lite,v podstatě skoro stejný jako P9Lite,ale vybral si starší model,takže mu přejme ať dobře slouží .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.