Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dobrá nabíječka tuž.baterií s regulací

Od: sosacek odpovědí: 7 změna:

Rád bych si koupil nějakou dobrou a ne moc drahou/do 1000/nabíječku tužkových baterek do fotoaparátu.

Hlavně aby se nepřebíjely,prosím o radu-děkuji..

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

moniika*
hodnocení

1x

Dobrý den, dle svých zkušeností bych Vám doporučila nabíječku I-tec, typ A099 nebo A088. Já mám typ A099 a jsem s ní naprosto spokojená, nabíjí rychle a nepřebíjí baterie a má i funkci vybíjení. Typ A088 je téměř totožný, jen bez displeje a funkce vybíjení (a samozřejmě levnější)

miljan*
sosacek
hodnocení

Nad tou A099 jsem docela zaváhal/hlavně ty baterie v ceně/,ale

potom jse zabrouzdal do diskuse a tolik nadávek na poruchovost

jsem už dlouho nečetl.Tak jsem si objednal za 460/bez baterek/toto:

Nabíječka baterií/...

všem děkuji za rady..

hodnocení

0x
Levně ale hodně kvalitní a já chci být velitel vesmíru se zlatou kulečníkovou koulí...
Moje nabídka není do tisíce a baterie přebíjí ale v rámci možností, přímo tento typ je u sestry doma kvůli fotáku a mohu a doporučit, baterie nabije za takových slabších cca 20 min do plného, je to super, za přibližně poloviční cenu můžete koupit obyčejný model který baterie nabíjí několik hodin, tedy dle jejich kapacity, doporučím se spíše ohlížet u značek, hama, gp, varta..jsou určitě i další ale teď si zrovna nevzpomínám, nevím jestli už baterie máte ale jestli ne doporučím je koupit i s nabíječkou.Jednak je tu jakási kompatibilita a zároveň je to výhodnější než to kupovat zvlášť.
gigel.blog.sme.sk/...
e-conrad.cz/...
alfacomp.cz/...
doplněno 14.06.09 12:38: Tady v tom se můžete roztkoukat... alfacomp.cz/...

sosacek
hodnocení

Nějak mi uniká ironie této odpovědi.Podle mne 1000Kč za obstojnou nabíječku

je docela přiměřená částka a nabíječka,která dobije baterii na plnou kapacitu za

15/20 minut pro baterie nebude také asi moc "vhodná."

Ale jinak za přiložené odkazy děkuji..

Šlo o celkovou ironii často se setkávám s požadavky at to hodně vydrží a je to kvalitní ale hlevně co nejlevneji...
Ano souhlasím částka je přiměřená...
Baterie jsou na toto rychlonabíjení konstruované výrobcem, tak samo i nabíječka takže pro baterii je to její normální provoz, jde tu jen o zdokonalení nabíjecího procesu a hlavně chlazení nabíječky a baterie která se zahřívá při nabíjení i vybíjení což nabíječky omezovalo s nabíjecím proudem i délkou nabíjecího cyklu, se vyřešilo a na světě jsou tyto rychlo nabíječky, které se prodávajjí velmi dobře a jejich koncepce se provezla i do nabíjení článků u profi nářadí kdy dělník nemám čas čekat několik hodin...

petr123*
hodnocení

0x

V posledním RC Revue ( rcrevue.cz/... vyšla recenze jedné takové nabíječky s názvem IPC-1, vyšla celkem pozitivně. Zkus se na to podívat v nějaké trafice.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]