Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odpuzovač much

Od: samurraj® odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, nevíte někdo o nějakém opravdu účinném odpuzovači nebo zařízení, které účinně odpuzuje mouchy? Máme na terase všechno totálně zesrané od much a čistit to je očistec. Díky za tipy.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Naopak bych na ne nalicil past z pet lahve, nebo bych na zahradu přilákal netopýry
doplněno 20.07.16 21:08:

72mona3*
hodnocení

0x
Napadá mě spíš taková ta elektrická lampa na hmyz.
A co ptáčky? Krmíte? Cituji: Pohromu pro hmyz představuje období, kdy ptáci krmí mladé: z výzkumu sýkorky koňadry v jedné jihočeské rezervaci živili rodiče devět mláďat devatenáct dní. Celkem 6786 příletů s potravou představovalo asi tři čtvrtě kila hmyzu. Zkusili jste si zvážit mouchu nebo housenku? Tak vidíte, proč je dobré na zahrádku ptáky přilákat – třeba tím, že jim nabídneme slušné bydlení.
;)
doplněno 20.07.16 19:30: @joudic - proto jsem spíš pro variantu č. 2. Jde jen o to, jestli by tazateli víc nevadila hovínka ptačí ;)
joudic*
Elektricka lampa na hmyz nefunguje, a to mam silnou s 2ma zarivkama... je jim to uplne fuk.. vyhozene penize :) chytne se tam leda tak mura, a par pakomarku a minihmyzaku... streli to jak bouchaci kulicka, a pak to jeste 10 minut smrdi podobne jako spalene vlasy :) moucha zadna a komar uz vubec ne :)
hodnocení

no to by bylo prašť jako uhoď. Sice bych se možná much zbavil, ale zas bych měl terasu posranou od ptáků. Krmítko jsem tam měl minulý rok a nepřejte si vidět tu spoušť z jara.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma odpuzovač much

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]