Nejste přihlášen/a.
Opět zde píši dotaz který se týká výběru televize. Nyní jsem ale snížil své nároky.
Sledovací vzdálenost 2-2,5m
Příjem přes DVB-T v SD kvalitě.
Poradíte mi s výběrem televize aby se na ní dalo dívat a netvořili se při pohybách kamery rozmazané scény?
Má cenu si pořizovat např.uhlopříčku 101cm při sledovací vzdálensti 2-2,5m při SD kvalitě?
Mám 40" (tedy 101 cm) Samsunga UE40EH5450W vstupní signál ze satelitu (Digi TV - takže žádná extra kvalita), pozorovací vzdálenost 1.5 - 4 metry (podle toho, kam si sednu) a žádné rozmazené scény jsem nezaznamenal.
Já jsem Váš dotaz četl, ale když se zamyslíte nad tím, co jsem napsal, tak zjistíte, že jsem Vám v podstatě odpověděl.
Co se týká vstupního signálu, TV je jedno, jestli je to DVB-T nebo satelit... co se týká kvality signálu - DigiTV zcela určitě není lepší, než SD.
A co z toho plyne? Když Vám napíši, že uvedený typ TV přehrává mou zmíněný signál bez šmouh a rozmazávaní při sledování TV 1.5 - 4 metry, tak bude pravděpodobně (minimálně stejně kvalitně) přehrávat DVB-T signál o SD kvalitě.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.