dobry den, mame doma samsung tv cca 8let starou lcd bez led podsviceni. Dnes rano zacly zlobit barvy. Maji takovy divny nadech jakoby inverzni. Nastavenim tv to neni, zkousel jsem i default. Dela to po pripojeni k satelitu i dvd. Kdyz jsem tv vytahl ze zasuvky, chvili to bezelo normalne a pak se to zase pokazilo. V cem by mohla byt chyba? Da se to opravit nebo je to na vymenu tv? Preci jen 8let chodu je dost hodne... dekuji za odpovedi.
díky moc za odpovědi. Nicméně jsem zjistil, že tohle je celkem častá chyba starších tv. Pokud by byla cena opravy kolem tisícovky, tak bych do toho asi ještě šel. Jinak mám samozřejmě vyhlédnutou i novou tv. Ale jsem ze staré školy, nerad bych vyhazoval něco, co jde ještě opravit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.