Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, má někdo zkušenosti s LCD TV zn. LG 32LH2000? Já jsem byla spokojena s analogem, ty dnešní dig. tv - podle toho co jsem viděla a nestálo to zrovna 100000,-Kč, tak mi nepřipadají zrovna nicmoc. Hlavně vysílání pořád zlobí (to si stěžuje spousta lidí), navíc přepínání mezi jednotl. - programy oproti anal. vysílání - trvá dost dlouho.
Děkuji za odpovědi.
|
vypadá parametrově velmi dobře, DVB-T má, dyn. kontrast 30000 je velmi dobrý. Pokud nehledáte špičkovou technologii, tak je v pohodě. Chce to ale mít přístup k dig. vysílání buď přímo z pozemního vysílání nebo digitální satelit. Dnes jsou všichni lační po Full HD což nemá, ale v tomto formátu zatím nikdo moc nevysílá resp. pár stanic. Takže bych byl osobně v klidu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.