Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

LCD televize LG - je dobrá?

Od: asta* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, má někdo zkušenosti s LCD TV zn. LG 32LH2000? *nevi* Já jsem byla spokojena s analogem, ty dnešní dig. tv - podle toho co jsem viděla a nestálo to zrovna 100000,-Kč, tak mi nepřipadají zrovna nicmoc. Hlavně vysílání pořád zlobí (to si stěžuje spousta lidí), navíc přepínání mezi jednotl. - programy oproti anal. vysílání - trvá dost dlouho. *zed* Děkuji za odpovědi. *jasne*

Model : 32LH2000

32"LG HD LCD televize

| Speciální vlastnosti:
1. Smart Energy Saving
2. HD 1366 x 768
3. Picture Wizard
4. Invisible Speaker Laděné Markem Levinsonem

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

vypadá parametrově velmi dobře, DVB-T má, dyn. kontrast 30000 je velmi dobrý. Pokud nehledáte špičkovou technologii, tak je v pohodě. Chce to ale mít přístup k dig. vysílání buď přímo z pozemního vysílání nebo digitální satelit. Dnes jsou všichni lační po Full HD což nemá, ale v tomto formátu zatím nikdo moc nevysílá resp. pár stanic. Takže bych byl osobně v klidu.

tomh*
hodnocení

0x

s LG nelze šlápnout vedle. Mám LG Scarlett a jsem naprosto spokojený...

michael0641
hodnocení

0x

Podle mě dnes dělá LG nejlepší televize v poměru výkon - cena. Já mam 37 LF2510 a kolega 37LH3000 - obě se liší hlavně rozlišením, jsou full HD a obraz je vyborný, podle mě mnohem lepší než konkurenční Sony, Samsung, Philips...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]