Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Honor 7 lite nebo Huawei P9 Lite?

Od: queen* odpovědí: 2 změna:

Zdravím, chci se zeptat těch co rozumí mobilům popř. má někdo tyhle mobily. Přemýšlím nad Honor 7 lite nebo Huawei P9 Lite. Honor mně zaujal tím, že je o 1 500 levnější ale o co mi hlavně jde?. O výkon, a rychlost mobilu. Taky hlavně jestli půjde stahovat apliakce na SD kartu...Já mám Lenovo A7000, nejde mi tam stahovat aplikace na SD kartu, pořád mi píše, že mám zaplňené úložiště, přitom mám kartu 32GB a místa tam mám požehnaně. Než mi napíšete, že si to mám přenastavit v nastavení na SD kartu a ne na interní úložiště.. Tak to už jsem dávno udělala ale pořád mám tehle problém a nechci, aby se mi to zase stávalo.. Takže teda Huawei nebo Honor? Děkuji za odpovědi :)

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

vojtal*
hodnocení

1x

Dobrý den, instalace a přesun aplikací na externí SD kartu není novějším operačním systémem Android podporováno. V případě, že nastavíte jako primární úložiště SD kartu, ukládají se na ni pouze fotografie.

Interní paměť telefonu je mnohem rychlejší, než SD karty. Díky tomu je telefon rychlejší, svižnější a aplikace jsou stabilnější. V případě, že máte v telefonu málo místa, přesuňte na SD kartu pouze některá svá data a fotografie.

Vojta, Lenovo Ambasador

hk
hodnocení

0x

U vašeho Lenova je třeba mít také volnou pamět v mobilu pro instalaci aplikace na kartu. Mobil potřebuje pro svoji činnost obvykle minimálně 200-300 MB volného místa. U vašeho modelu navíc nelze přesouvat aplikace na kartu, nýbrž už při stahování započít na kartu. To ale znamená, že mobil i při tom stahování na kartu využívá své vnitřní úložitě.

Jestli se rozhodnote pro tu či onu značku, je úplně jedno, snad raději P9 Lite, protože je lehčí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]