Nejste přihlášen/a.
Zdravím, má tu někdo zkušenost s mobilem od ČEZu v tarifu: "Platím, jak volám"? Chválí se tím, že měsíčně/ročně je paušálem 0Kč a především, že když nevoláte často - tj. neplatíte, tak vám neohluchně mobil - neodpojí mobil, jako když si jej nabijete například předplacenou telefonní kartou, dlouho nevoláte, mobil nenabíjíte a pak hluchota...Kredit nejen propadne, tel. ohluchne, tj. zbylé finance propadnou do černé díry. Hola, nenechte se pobízet, není v tom nějaký háček? :D
Mám ho asi rok? Nevím přesně rok a půl. Jsem s ním spokojená, protože volám málo, asi okolo 50-90 korun za měsíc a opravdu platím jednou za dva měsíce vše najednou. Určitě se vyplatí.
Výše uvedené podmínky nevím, protože el. u čezu jsme měli vždycky a plyn jsem si k nim dala též, protože smlouva s Vemexem skončila, byla na dobu určitou a stejně jsem hledala nového dodavatele. takže jestli je podmínka mít u nich elektřinu, tak tu jsem splnila, ale nikdo se mě na to neptal. Plyn jsem u nich mít nemusela, respektive jsem v době pořizování ,,Mobil Čez,, byla u jiného dodavatele a nikdo se o tomto též nezmínil.
..
Neházejte flintu do žita.
Na tel. č. se dozvíte vše, co potřebujete 371 100 100, nebo 840 840 840.
Kdo má elektřinu anebo plyn u čezu, tak v síti Čez si můžete zvolit tři čísla /známí, příbuzní/ se kterými máte ještě SMS zdarma.
Ne neni v tom žádný háček.vše je pravda Jen musíte elektřinu,pļyn nebo oboje platit u ČEZu.Telefon platíte fakturou v inkase.Kolik provoláte tolik strhnou.Když jsem provolal méně jak 100 kč tak platbu převedli na další měsíc.Jen nejméneně jedenkrá za tři měsíce musíte zavolat. Tuto telefoni službu využívám více jak tři roky.a je až na tři telefony v rodině
Takže, pokud nemám ele/plyn od Čezu, tak nemůžu mít ani jejich telefon-paušál? Tak to jsem v háji.
Nemusíte mít elektřinu ani plyn od čezu.Není to podmínka.Tarif Platím jak volám múže mít kdokoliv,i když máte třeba plyn jinde.Já jsem s tímto tarifem moc spokojená,platím jen minuty co opravdu provolám.Ani korunu navíc.Cena 2,20 není nejlevnější,ale velká výhoda pro ty co málo volají-nemůže se stát že by propadl kredit a nedovoláte se třeba k lékaři.SMS je za 1,20.Data nehodnotím,internet v mobilu nepoužívám.Bezva je možnost vyřídit objednávku tarifu na stránce čezu,smlouvu přiveze kurýr domů.Za mě Platím jak volám nejlepší ,mám přes rok a nic lepšího jsem zatím nenašla.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.