Nejste přihlášen/a.
dobrý den, poradí mi někdo?
máme asi tři roky myčku a poslední dobou hrozně špatně myje
na skle a keramice zůstavá divný povlak, jakoby písek - světlý i tmavý, malé krupky
koupily jsme drahé tablety, myčku vyčistily, zkusily jiný program a nic
prosím poraďte, děkuji
Měli jsme obdobný problém,ale v začátku používání myčky...
Způsobovalo nám to nepoužívání programu 3in1 při používání tablet 3v1 a více... Takže se vlastně sůl a leštidlo dávkovalo jak z tablety tak ze zásobníků v myčce :D
já šikula bohužel už nemám návod, takže nevím který program je vlastně na 3 v 1
je to nějak společné pro všechny myčky?
jinka moc děkuji za odpověď a o víkendu s tím skusí manžel něco udělat , tak doufám, že nepůjde myčka do kytek
doplněno 10.06.09 09:55:děkuji všem za odpovědi
Mohla by to způsobovat velká dávka leštidla - zkuste nastavit na menší.
V horším případě bude špatný dekalcifikátor. Povlak by byl způsoben vápenatými usazeninami. Dostal jsem na tento problém radu od servisáka:
Prohlédněte nádobku na sůl. Pokud v ní bude ztvrdlá sůl, rozmíchejte ji. Jestliže v ní nebude žádná sůl, dosypte do ní sůl do myčky. Potom nechte několikrát proběhnout program bez nádobí na nejnižší teplotu. Sůl by se měla natáhnout do dekalcifikátoru a pokud není zcela zničen, mělo by dojít k jeho regeneraci. Jestliže tento postup nepomůže, bude potřeba zavolat servis.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.