Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

IPhone 6s Plus vs Samsung Galaxy S7 Edge

Od: petrrrr456 odpovědí: 4 změna:
Ahoj všem!nyní jsem vlastníkem iPhone 6 a jsem s ním naprosto spokojený. Jelikož bych ale rád přešel na větší displej, tedy na 5,5 palce, chci zároveň postoupit i o řadu dále. Čím dál častěji ale začínám slýchat i pozitivní ohlasy na S7 Edge, a tak jsem začal být nerozhodný, do čeho nakonec jít. Vím, že je to takové ohrané téma a klasický boj "iOS vs Android", každopádně i přesto mě zajímají vaše názory a především zkušenosti s těmito mobily - a především vaše doporučení! P.S.: Na Mobil pohotovosti mě zaujala možnost odkoupit zánovní mobil za vskutku hodně přijatelné ceny. Ale někde jsem četl, že jsou s MP časté problémy, kdy místo zánovního (Nerozbalená krabice, kompletní balení) dodají používaný mobil, kolikrát se do pár měsíců pokazí...Mockrát díky za rady.Požadavky:-Svižnost - Jelikož rád fotím, ale zrcadlovku jednoduše do kapsy nedám a nemůže se mnou cestovat vždy (Hlavně na ty nečekané výlety! :) ), tak mám v mobilu stovky fotek a plno videí, takže důležitá je pro mě kvalita fotek (I kvůli uploadování na fotobanky, apod.)- Výdrž baterie- V systému se vrtat nepotřebuji, telefon využívám převážně na telefonování, internet, focení a dále hodně často na psaní poznámek, maily, apod.- Přestup na další mobil mám v plánu tak za 1,5-2 roky, takže důležitá je i výdržnost, co se týče zasekání, abych nemusel mobil každého půl roku házet do továrního. :)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hk
hodnocení

0x

Nechápu, co vás vede k tomu tratit nemalé peníze za další mobil. Máte špičkový mobil a co víc si přát. Jiný špičkový? Zahodit veškeré nákupy aplikací na iCoudu a vše kupovat znovu na Android? Hmm, tak až ten váš bude na odpis, kupte si Samsunga S8 - na podzim bude v prodeji. S7 je jistě dobrý mobil, nic se neseká, ale je to fakt jen mobil, ne božská mantra.

hodnocení

0x

Také mám iPhone 6, iPhone 6S a SE jsem přeskočil. Půjdu do iPhone 7(nebo jak se bude jmenovat)- prostě jak bude za pár měsíců- tedy pokud se zvedne kapacita baterie. Tak kupte 6S nebo počkejte na lepšní iPhone.

hodnocení

0x
Musis vedet sam zda iOS nebo android. Ja bych sel do S7

hodnocení

0x

Pokud jiz vlastnite iOS device(icloud apps) a chcete hlavně kvalitní fotky bez chyb které půjdou udělat ihned tak se mi zda přechod na android jako absolutní nesmysl...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]