Ahoj všem!nyní jsem vlastníkem iPhone 6 a jsem s ním naprosto spokojený. Jelikož bych ale rád přešel na větší displej, tedy na 5,5 palce, chci zároveň postoupit i o řadu dále. Čím dál častěji ale začínám slýchat i pozitivní ohlasy na S7 Edge, a tak jsem začal být nerozhodný, do čeho nakonec jít. Vím, že je to takové ohrané téma a klasický boj "iOS vs Android", každopádně i přesto mě zajímají vaše názory a především zkušenosti s těmito mobily - a především vaše doporučení! P.S.: Na Mobil pohotovosti mě zaujala možnost odkoupit zánovní mobil za vskutku hodně přijatelné ceny. Ale někde jsem četl, že jsou s MP časté problémy, kdy místo zánovního (Nerozbalená krabice, kompletní balení) dodají používaný mobil, kolikrát se do pár měsíců pokazí...Mockrát díky za rady.Požadavky:-Svižnost - Jelikož rád fotím, ale zrcadlovku jednoduše do kapsy nedám a nemůže se mnou cestovat vždy (Hlavně na ty nečekané výlety! ), tak mám v mobilu stovky fotek a plno videí, takže důležitá je pro mě kvalita fotek (I kvůli uploadování na fotobanky, apod.)- Výdrž baterie- V systému se vrtat nepotřebuji, telefon využívám převážně na telefonování, internet, focení a dále hodně často na psaní poznámek, maily, apod.- Přestup na další mobil mám v plánu tak za 1,5-2 roky, takže důležitá je i výdržnost, co se týče zasekání, abych nemusel mobil každého půl roku házet do továrního.
Nechápu, co vás vede k tomu tratit nemalé peníze za další mobil. Máte špičkový mobil a co víc si přát. Jiný špičkový? Zahodit veškeré nákupy aplikací na iCoudu a vše kupovat znovu na Android? Hmm, tak až ten váš bude na odpis, kupte si Samsunga S8 - na podzim bude v prodeji. S7 je jistě dobrý mobil, nic se neseká, ale je to fakt jen mobil, ne božská mantra.
Také mám iPhone 6, iPhone 6S a SE jsem přeskočil. Půjdu do iPhone 7(nebo jak se bude jmenovat)- prostě jak bude za pár měsíců- tedy pokud se zvedne kapacita baterie. Tak kupte 6S nebo počkejte na lepšní iPhone.
Pokud jiz vlastnite iOS device(icloud apps) a chcete hlavně kvalitní fotky bez chyb které půjdou udělat ihned tak se mi zda přechod na android jako absolutní nesmysl...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.