Zdravím Vás. Mám problém který už řeším dlouho a zajímá mě jestli někdo zná řešení. Děti zapomněli na tabletu (Colorovo CityTab lite) heslo gestem, tlačítko volume- je poškozené takže se nemůžu v recovery menu dostat na factory reset a v tabletu není zaplé lazení přes USB. Tlačítko jsem i měnil ale bylo rozmačkané na padrť a problém přetrvává, kontakty spínače jsou nefunkční. Napadá Vás někoho řešení? JIG USB údajně funguje jen pro Samsung tak nevím jestli to mám vůbec zkoušet. Vím že je to starý tablet a už teď jsem mu věnoval víc energie než by zasloužil, ale jsem prostě zvědavý. Díky
Nevím teď, jestli vám mobil funguje, ale při zapomenutí gesta se při pár špatných pokusech zobrazí na displeji něco ve smyslu Zapomneli jste heslo? Pokud je mobil spojen s nějakým účtem měl by se vám ukázat. Pak budete dělat dál, to co po vás bude chtít.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.