Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký máte názor na lenovo?

Od: sam* odpovědí: 2 změna:

Zdravím, chtěl bych se zeptat, jaký názor máte na Lenovo K5 Plus, jelikož mi docela padl do oka a možná si ho pláuji koupit. Vím, že obecně se říká, že tenhle typ nemá bůhvíjakou výdrž baterie nebo senzační výkon, ale já surfuji po internetě nebo hraji hry dlouho většinou jen v prostředí domova, tudíž mám možnost kdykoliv mobil dobíjet. Na škole máme stejně zákaz používání telefonů v hodinách. Pár recenzí jsem si přečetl a zdá se mi, že pro běžného uživatele, který nepotřebuje nic příliš drahého, je tohle docela fajn volba. Co myslíte vy? Má s tím někdo skušenosti nebo má někdo z vás k nabídce lepší mobil za pobodně levnou cenu? Děkuji předem za odpovědi.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

remisak*
hodnocení

0x

stonek*
hodnocení

0x

Lenovo je celkově asi to nejlepší, co si můžete pořídit!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]