Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nefunkčnost mikrofonu

Od: diana* odpovědí: 7 změna:

Mám problém, že mi nejede mikrofon na můj ntb (mikrofon - trust starzz, notebook - windows 8 a má jen jednu USB ´´přípojku´´, která je jak na sluchátka tak i na mikrofon, takže jsem koupila rozdvojku a pořád nic). Už nevím co s tím a jestli to třeba nebude tím mikrofonem a nekoupit třeba nějaký jiný?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

0x

Zkuste se napřed poohlédnout po správném ovladači pro mikrofon – nejlépe u výrobce svého notebooku.

doplněno 14.07.16 23:44:

Přehlédla jsem sice USB, ale tvrdit hned, že v ovladači to určitě nebude?

hodnocení

0x

- Jednu USB přípojku pro mikrofon i sluchátka? USB je Universal Serial Bus - čili jeho použití je universální

- Jaká máte sluchátka? Pokud jsou s mikrofonem do USB portu, tak nač rozdvojku

- Obávám se že v tom máte malinko nepořádek ;)

Napište typ notebooku a typ sluchátek, pak lze něco řešit, v ovadači pro mikrofon to rozhodně nebude.

diana*
hodnocení

Já mám miktofon jen jako mikrofon, který není společný se sluchátky, ale normální, který se dá položit na stůl a jak jsem již psala je to trust starzz.

A notebook je: asus X555L

doplněno 14.07.16 23:44:

A USB přípojkou jsem měla na mysli to kde připojují sluchátka a mokrofon k ntb. Promiňte moc se v těch názvech nevyznám.

ladinpraha*

Tento NB má Combo Audio Jack. Potřebuješ tuhle redukci.

doplněno 15.07.16 19:11:

Diano, tohle není rozdvojka, ale redukce. Rozdělí ten COMBO konektor na dva - pro mikrofon a pro sluchátka.

Nefunkčnost mikrofonu
diana*
hodnocení

Taky, že rozdvojku mám, ale stejně to nefunguje.

Ale není rozdvojka jako rozdvojka, to co potřebujete vy musí vypadat přesně jak je na obrázku od ladinparaha. Konektor musí mít 4 prstýnky. Vy máte určitě jen se dvěmi nebo třemi a to fungovat nebude.

diana*
hodnocení

Máme přesně takový jako je na obrázku jen od jiné značky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]