Nejste přihlášen/a.
Mám problém, že mi nejede mikrofon na můj ntb (mikrofon - trust starzz, notebook - windows 8 a má jen jednu USB ´´přípojku´´, která je jak na sluchátka tak i na mikrofon, takže jsem koupila rozdvojku a pořád nic). Už nevím co s tím a jestli to třeba nebude tím mikrofonem a nekoupit třeba nějaký jiný?
- Jednu USB přípojku pro mikrofon i sluchátka? USB je Universal Serial Bus - čili jeho použití je universální
- Jaká máte sluchátka? Pokud jsou s mikrofonem do USB portu, tak nač rozdvojku
- Obávám se že v tom máte malinko nepořádek
Napište typ notebooku a typ sluchátek, pak lze něco řešit, v ovadači pro mikrofon to rozhodně nebude.
Já mám miktofon jen jako mikrofon, který není společný se sluchátky, ale normální, který se dá položit na stůl a jak jsem již psala je to trust starzz.
A notebook je: asus X555L
A USB přípojkou jsem měla na mysli to kde připojují sluchátka a mokrofon k ntb. Promiňte moc se v těch názvech nevyznám.
Tento NB má Combo Audio Jack. Potřebuješ tuhle redukci.
Diano, tohle není rozdvojka, ale redukce. Rozdělí ten COMBO konektor na dva - pro mikrofon a pro sluchátka.
Ale není rozdvojka jako rozdvojka, to co potřebujete vy musí vypadat přesně jak je na obrázku od ladinparaha. Konektor musí mít 4 prstýnky. Vy máte určitě jen se dvěmi nebo třemi a to fungovat nebude.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.