Nejste přihlášen/a.
scháním nejlevnější neomezený tarif -poradí někdo-do teďka jsem měl u RINGIER PRINTU za 230kč na měsíc(zaměstnanecká výhoda) bez internetu dík
Zkusil bych se poptat v okolí po dalším zaměstnaneckém benefitu - já pořídil matce tarif volání a SMS do všech sítí vč. pevné bez omezení za 350,- u O2. Osobně provolám max. 120,- takže mi stačí tarif "Odepiš" u vodafonu
tarif Odepiš už není v aktuální nabídce asi 10 let - ale jsou inzerce pro případný převod čísla s tímto tarifem - brácha si kupoval nedávno dva.
Je tam paušál za 50,-, sms za 40 haléřů do sítě vodafone a 400 minut volání zdarma do vodafone. Ostatní sítě jsou drahé - sms za 1,50 a volání snad za 12,20... ale mne to netrápí, volám v rámci rodiny jen na vodafone. na pevnou linku mám skype - tj. cca 5 centů na minutu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.