Nejste přihlášen/a.
Ahoj, netuší někdo, jak si v bankomatu ČSOB změnit PIN karty? U karty je jen napsáno, že to je možné, na otázku mailem v ČSOB nikdo neodpovídá...v bankomatu jsou po vložení karty jen tři volby - finanční operace, informace o zůstatku a dobíjení kreditu, takže samá slepá ulička... (?) Díky
Na stránkách Poštovní spořitelny (součást ČSOB) jsem našel, že by uvedený postup měl fungovat, cituji: "U Maxkaret je možné měnit PIN prostřednictvím bankomatů Poštovní spořitelny a ČSOB."
Viz: postovnisporitelna.cz/...
Zkuste možná použít jiný bankomat, myslím že ve zdejším bankomatu je na výběr asi 8 voleb, přesný postup jsem ale nikdy neužil.
doplněno 09.06.09 11:02:Je vidět, že zdaleka ne všechny pokyny v podobných zásilkách jsou vždy platné. Sám mám podobnou zkušenost, když známým přišla nová sim karta po převodu čísla od jiného operátora a bylo tam napsáno že bude fungovat ihned, na dalším papíru ale bylo, že se musí nejprve aktivovat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.