Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kam se dávají plechy v této troubě?

Od: patronka* odpovědí: 3 změna:

Není to moje trouba, tak víc podrobností nevím, ale po stranách nejsou vylysovány drážky pro zasunutí plechu, tak tam možná něco chybí. Ale co? Děkuji. :)

doplněno 12.07.16 13:31:

Fotka je sice dost tmavá, ale po stranách žádné výlisky nejsou, je to úplně hladké. Ten rošt stojí na nožičkách z ohnutého drátu, to je vidět dobře. Já to mám úplně jinak, proto se ptám :)

doplněno 12.07.16 13:44:

Něco jsem našla na netu. Je to ono?

Kam se dávají plechy v této troubě?
Kam se dávají plechy v této troubě? #2

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

cesmina*
hodnocení

2x

Moc dobře tam nevidím ,ale my máme v troubě na každé straně otvory do kterých se zastrčí takové "žebřiny " ( závěsy ) po kterých se potom posouvají plechy.

doplněno 12.07.16 13:50:

Jo ,nějak takhle či podobně.

rora*
hodnocení

2x

Je to špatná fotka, ale nalevo se mi to nahoře a dole vzadu jeví jako drážky. Ten rošt jde normálně vyndat a teď drží ve vylisovaných drážkách, ne? Další takové tam opravdu nejsou? Jinak já jsem v jedné troubě měla ty kojnice na plechy sundavací, to by tam pak byly po obou stranách v horní čísti dirky na uchycení.

hahanaj*
hodnocení

2x

takto by mělo být na stranách na uchycení plechů...

doplněno 12.07.16 14:42:

ano je to ono, jak jsi dala tu druhou fotku

Kam se dávají plechy v této troubě? #3

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]