Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pomůžete při výběru telefonu?

Od: sara* odpovědí: 6 změna:

Pěkný večer přeji, jelikož se mi nečekaně zkazil telefon, hledám něco nového, co mě nezbankrotuje (+- 5700 Kč). Zároveň bych byla ráda, kdyby telefon disponoval nejméně 13mpx na zadním foťáku s dobrým zaostřením na malé věci, se slotem pro paměťovku a vnitřní kapacitou 2 GB. LTE nutně nepotřebuji, záleží mi jenom na WiFi síti. I když jsem hledala na internetu a dva typy už mám (ač od čínského výrobce - Xiaomi Redmi Note 2 nebo 3), raději si zaskočím sem, jestli někdo nebude mít nějakou dobrou radu k srdci. Zároveň doufám, že jsem napsala do správné podrubriky. Předem děkuji za odpovědi :)

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

albatros498022*
hodnocení

2x

S výběrem se radí těžko, ale údaj alespoň 13Mp fotoaparát je silně zavádějící vzhledem k velikosti čipu tohle ne znamená vyšší kvalitu fotek, na té se podepisuje zejména objektiv a ten jak známo není u mobilů nic moc. Tedy asi bych se tímto směrem nehnal a vybíral bych podle jiným užitečnějším požadavků např. výdrž baterie apod...

sara*
hodnocení

A já si říkala, proč se fotografie u recenzí tak liší, i když je hodnota stejná. Děkuji za osvětlení :)

tomas11*

Za málo peněz docela dost muziky -tedy jsem s ním spokojen.

zopomobile.cz/...

fran
hodnocení

0x

Samsung galaxy j5, skvělá volba, přední foťák má i led diodu, zadní má 13mpx.

basicallymarek2
hodnocení

0x
Mně se třeba dříve moc líbila Sony Xperia Z, pokud vím má 13mpx foťák a je i voděodolný a i celkem hezký, teda podle mě
joudic*

taky mam Sony, musel jsem si velmi slozite udelat temer nemozny root, podle me nas neni vic nez 1000 na celem svete (2 dny bez spanku), ale nadseni, jiny telefon nez Sony uz nechci.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]