Nejste přihlášen/a.
Pěkný večer přeji, jelikož se mi nečekaně zkazil telefon, hledám něco nového, co mě nezbankrotuje (+- 5700 Kč). Zároveň bych byla ráda, kdyby telefon disponoval nejméně 13mpx na zadním foťáku s dobrým zaostřením na malé věci, se slotem pro paměťovku a vnitřní kapacitou 2 GB. LTE nutně nepotřebuji, záleží mi jenom na WiFi síti. I když jsem hledala na internetu a dva typy už mám (ač od čínského výrobce - Xiaomi Redmi Note 2 nebo 3), raději si zaskočím sem, jestli někdo nebude mít nějakou dobrou radu k srdci. Zároveň doufám, že jsem napsala do správné podrubriky. Předem děkuji za odpovědi
S výběrem se radí těžko, ale údaj alespoň 13Mp fotoaparát je silně zavádějící vzhledem k velikosti čipu tohle ne znamená vyšší kvalitu fotek, na té se podepisuje zejména objektiv a ten jak známo není u mobilů nic moc. Tedy asi bych se tímto směrem nehnal a vybíral bych podle jiným užitečnějším požadavků např. výdrž baterie apod...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.