Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Několikrát spuštěné Služby Google

Od: aloisb® odpovědí: 3 změna:

Poslouchám přes tablet internetové radio a dost často mi přestává hrát. Tak zkouším zastavovat spuštěné aplikace a při tom zjišťuji, že mám několikrát spuštěné služby Google a při tom každá zabírá kolem 30 GB operační paměti. Někde jsem zde v odpovědích četl, že se dá nějak vyhnout těm službám Google, ale nyní to nemohu už najít. Poradí někdo?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

seelou*
hodnocení

0x
Jak jste přišel na těch 30GB operační paměti? Nejlepší mobily a tablety na trhu mají nyní okolo 6GB. Nepíšete co máte za tablet.

vernon
hodnocení

0x
Služby Google se spouštějí když je potřeba, nemá to nic společného s výpadky při streamování. 30GB je blbost, v RAM to zabírá max desítky MB.

hodnocení

Omlouvám se, přepsal jsem se, ta služba Google zabírá kolem 30 MB operační paměti. Mám tablet Prestigio 7 ´´. Přesto jsem nedostal odpověď na to, proč se spouští několikrát - to ke každé aplikaci zvláště? A je potřeba pro poslech internetového radia?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]