Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výpověd operatora

Od: misa78 odpovědí: 4 změna:

Dobrý den. Mám sim kartu kterou jsem si objednal přes internet od GO mobilu. Chci dát výpověd přímo na prodejně O2. Jak postupovat?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Dobrý den. Nějak nerozumím tomu, že chcete dát výpověď na prodejně o2. GO mobil nemá s o2 nic společného, ani nepoužívá jejich síť. Používá síť T-Mobile. Ale ani s ním nemá nic společného. Pročtěte si jejich stránky.

gomobil.cz/...

vernon
Nepozorně čteš ;)

Zřejmě jsem to měl číst tak, že momentálně má tazatel operátora o2 od kterého chce odejít. No mohlo by to být napsané srozumitelněji, pokud to tedy tak je.

jmhad*
hodnocení

0x

Stačí ústně, ale je třeba si prostudovat podmínky pro odstoupení ve smlouvě a připravit se na storno poplatky ve výši 20 % do konce platnosti smlouvy

Pro názornost uvedu příklad pro situaci, že chci odstoupit 6 měsíců před skončením platnosti řádné smlouvy.

1. Mám tarif za plnou cenu v hodnotě 800,- Kč měsíčně. Součet měsíčních paušálů je 800 x 6 = 4800,- Kč. Z toho 20% je 960,- Kč,kterou musím operátorovi za předčasné ukončení smlouvy zaplatit.

2. Mám zvýhodněný tarif za 500,- měsíčně, ovšem jeho katalogová cena je 750,- Kč. Náhrada se bude počítat z katalogové ceny 750,- Kč. Součet měsíčních částek je 6 x 750 = 4500,- a z toho povinná částka 20 % je 900,- korun.

3. Mám tarif podle bodu 1, tedy 800 ,- Kč měsíčně a k němu jsem dostal i dotovaný telefon za 1,- korunu. Jeho cena podle katalogu je ale 5000,-. Za zrušení smlouvy podle výše uvedeného výpočtu /bod 1/ zaplatím 960,- Kč , ovšem za telefon,který zůstává mým majetkem, doplatím plnou katalogovou cenu, tedy 4999,- Kč. V tomto případě zaplatím operátorovi celkem 5959 Kč.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]