Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký mobil

Od: kek odpovědí: 4 změna:

Dobrý den ,nastal čas a já jsi musím koupit nový mobil .Svůj 1.mobil jsem podcenil výběrem a taky to tak skončilo .Chtěl bych nějaký mobil v rozmezí cca do 4 000 kč a chtěl bych aby mi dlouho vydržel a nemusel se zajímat výběrem dalšího telefonu .A tak se ptáte kam směřuje má otázka?Má otázka směřuje ,tak ,že jsem si už mobil vybral ,ale nejsem si ůplně jistý ...Všichni tedkon chtějí značku Lenovo a chláví ji tak bych do ní taky šel :) Moje parametry na výběr mobilu je hlavně dobrý fotoaparát,přední kamera ,wifi sít ,internet ,aby se nesekal a dlouho výdrž baterie :) Začal jsem přemýšlet o tomhle mobilu :) Chtěl bych slyšet váš názor děkuji

Lenovo Phab 16GB LTE modrý

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Já osobně bych takovou plácačku nechtěl, ale foťák nebude nic moc, sekat se za chvíli bude, Ale za ty peníze to jde. Pokud ti teda nevadí velká úhlopříčka.

tomas11*

Za mne --- Skoro 18cm uhlopříčka se mi zdá do kapsy tedy dost velká.Nevím asi jak kdo .

Zdar.

kabod*
hodnocení

0x

Základ je nemít mobil s modně zazděným zadkem..Pátrat po mohykánech,kde si na pařezu vyměním vybitou baterku..Zazděný zadek používam jen doma a v okolí... alza.cz/... DAÁLE, mistří světa ted rajcují se 4G..A jak zjištuji,kde je EDGE s mobilem 3G,tam je 4G s mobilem a 4G. Zaprděný kráter ma mizerné pokrytí,takže mám DUAL SIM mobil..Bohužel jen 3G,ale s Callback Odorik si zavolám z každé zapadlé díry.. mobilni-telefony.heureka./... Fotí skvěle a video taky..

hodnocení

0x

Podívej se na značku XIAOMI.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]