Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde najít originální firmware

Od: nerv odpovědí: 7 změna:

Poraďte prosím, kde najít originální firmware pro Lenovo S939? Nejraději přímo od výrobce, abych měl 100% jistotu, že se jedná o originální a nijak neupravenou verzi ROM. Děkuji mockrát.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

fran56ris*
hodnocení

0x

Originální firmware mají pouze servisní opravny.Nezlob se,ale to by v tom byl dost nepořádek,kdyby si mohl kdokoliv založit na tomto opravnu.Nejlépe si najít servis,zavolat (zas tolik to nestojí) a zaptat se na cenu a dobu.Například Aligátor servis přehraje origoš firmware za 90 Kč.

mot
Normalne byvaji ke stazeni na webu vyrobce.
Ale jestli to tam ma i lenovo netusim.
fran56ris*

Obavám se,že nebudou obsahovat češtinu.

Ale on se po stažení zase zeptá.

Ještě jsem neviděl Android bez všech jazyků. Tedy i Češtiny.
Možná kdysi, jednou, ale to byla doba ještě Xperie X8 a podobných.
fran56ris*
Dawidececk = včil mluv *hej*Děkuji za reakce. Známý mi přeinstalovával telefon na novější verzi, ale teď mám vše anglicky a není tam možnost změny jazyka na češtinu (pouze anglicky/čínsky). Samozřejmě neudělal zálohu systému. Proto bych potřeboval poslední verzi systému, která byla včetně českého jazyka, poud možno oficiální verzi, která nebude nijak pozměněna.

nerv
hodnocení

0x

Děkuji za reakce. Známý mi přeinstalovával telefon na novější verzi, ale teď mám vše anglicky a není tam možnost změny jazyka na češtinu (pouze anglicky/čínsky). Samozřejmě neudělal zálohu systému. Proto bych potřeboval poslední verzi systému, která byla včetně českého jazyka, poud možno oficiální verzi, která nebude nijak pozměněna.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]