Nejste přihlášen/a.
Zajímá mě,jak seřadit programy od 1 do ...Máme kartu od Skylinku a karta se vkládá přímo do modulu do televize. programy se ukládají na 4001 a dál.Jak je seřadit od 1 a dál? Děkuji
Trošku neřest u TV značky LG,slibovali nápravu v některé z následujících aktualizací ale zatím se jim nezadařilo.
Menu .- Nastavení - Úprava programu no a tam už to najdete.
Mimo možnosti utvořit si skupiny oblíbených kanálů (Favorit) máte bohužel jen jednu možnost,přesouvat programy navzájem.
Tedy např.program na předvolbě 4001 na předvolbu 2. Program z předvolby 2 se přesune na pozici 4001.
Je to šíleně pracné a pokud máte naladěny všechny programy,event.i z druhého konvertoru,pokud máte,je to na mašli.
Není bohužel možné jeden či několik programů současně společně vsunout někam mezi již naladěné a ostatní programy se posunou dozadu.Tohle LG nezvládá.
Pak je sice ještě jedna možnost,kdysi jsem ji tady popisoval ale dnes nebudu z nedostatku času.Musíte se dostat do hotelového módu televizoru,seznam programů stáhnout na flešku,vložit do počítače,spustit speciální program,odmazat nepotřebné programy,setřídit požadované,nahrát na flešku,vložit do TV,nahrát do TV a užívat si seřazené programy.
Nejlepší je stáhnout free program ChanSort a v tomto prográmku si stažené kanály z TV a přenesené přes fleshku upravit přímo v PC a nahrát zpět do TV. Program je v celku jednoduchý a kanály si seřadíte podle sebe jak číselně od 1, nebo i podle kanálu... Zabere to jen pár minut a je to lepší než upravovat složitě přímo v TV... Já to právě udělal protože jsem si naladil satelit...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.