Nejste přihlášen/a.
chci kupovat novou tv (cca 120 cm), tv používám téměř výhradně na příjem pozemního tv signálu :
- má smysl kupovat Ultra HD?
- dříve jsem používal funkci "obraz v obraze", jak se nyní tato funkce označuje je li vůbec v nabídce
Děkuji
Vančura
obraz v obraze je PIP - picture in picture
asi bych bral pasivní 3D a 4k. co se týká DVB, tak dneska to umí více typů (T,S a C) pokud do budoucna bude DVB-T2, tak zase budou settopboxy, ale to bude ještě nějaký rok trvat.
3D je dnes již mrtvé. K čemu 4K? Vyjmenujte mě alespoň 5 programů na pozemním digitálním programu. DVB-T2 s kodekem HEVC má být od roku 2020, již nyní by se měli dát televize s touto podporou sehnat. Osobně to budu řešit v budoucnu set top boxem. Je otázka jeslti televize vydží oněch 5 let. Třeba bude kupovat další
Před měsícem jsem si koupil tuto a absolutní spokojenost, má to i nějaký systém obrazu, že to je jako 3D i bez brýlí. Sice ne úplně jako "čistokrevný"třidéčko, ale poznat to je. Osobně tuto tv doporučuju.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.