Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nizky tlak vody pro aut. pracku

Od: fes* odpovědí: 3 změna:

Vazeni, resil nekdo problem nizkeho tlaku vody pro aut. pracku? U pracky siemens XL960 jsem presel z cca 3 atm na 0.8 az 1atm a pracka nezapne napousteni. Udaj o min. nutnem tlaku jsem nikde nenasel. Plati to asi pro asi vsechny aut. pracky.

Je mozne snizit pozadavek min tlaku j na vstupu pracky jejim serizenim / upravou ci jinak pomoci? Jake praktike zarizeni zarazene mezi pracku a privodni hadici by pomohlo?

dekuji, Fes

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Pračka je od výrobce nastavená na určitý tlak kolem 3 atm. Jinak vás nepustí dál. Nevím proč jste doma snížil tlak, ale pračka je nastavena na tento tlak kvůli průtoku. V návodu není předepsaný tlak? El. ventil je na tento tlak nastaven. Jinak neotevře. Musel byste předřadit řed pračku malou vodárnu a na ní tlak nastavit.

celp*

Značka Gorenje má typ automatek,které jedou již od tlaku vody 0,5Atm a jistě jsou i jiní výrobci.

jabraka*
hodnocení

0x

Právě jsem nainstaloval novou pračku Zanussi ,u ní se přívodní tlak vody doporučuje mezi 0,1 - 1,0 MPa.Ale to jen proto vyšší,aby se urychlovalo napouštění.Není důvod nefunkčnosti ventilu pro malý tlak.Ventil otevře vždy,když dostane od programátoru spouštěcí signál a od pojistky dveří,že jsou dveře zavřené.Zavře se tehdy,až sepne hladinový spinač.

JABRAKA

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]