Nejste přihlášen/a.
Vazeni, resil nekdo problem nizkeho tlaku vody pro aut. pracku? U pracky siemens XL960 jsem presel z cca 3 atm na 0.8 az 1atm a pracka nezapne napousteni. Udaj o min. nutnem tlaku jsem nikde nenasel. Plati to asi pro asi vsechny aut. pracky.
Je mozne snizit pozadavek min tlaku j na vstupu pracky jejim serizenim / upravou ci jinak pomoci? Jake praktike zarizeni zarazene mezi pracku a privodni hadici by pomohlo?
dekuji, Fes
Pračka je od výrobce nastavená na určitý tlak kolem 3 atm. Jinak vás nepustí dál. Nevím proč jste doma snížil tlak, ale pračka je nastavena na tento tlak kvůli průtoku. V návodu není předepsaný tlak? El. ventil je na tento tlak nastaven. Jinak neotevře. Musel byste předřadit řed pračku malou vodárnu a na ní tlak nastavit.
Právě jsem nainstaloval novou pračku Zanussi ,u ní se přívodní tlak vody doporučuje mezi 0,1 - 1,0 MPa.Ale to jen proto vyšší,aby se urychlovalo napouštění.Není důvod nefunkčnosti ventilu pro malý tlak.Ventil otevře vždy,když dostane od programátoru spouštěcí signál a od pojistky dveří,že jsou dveře zavřené.Zavře se tehdy,až sepne hladinový spinač.
JABRAKA
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.