Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tiskárna netiskne

Od: kuba331 odpovědí: 7 změna:

mám tiskárnu canon pixma mp550 a nejde mi tisknout,na displeji se zobrazuje že inkoust nebyl rozpoznán a přitom jsem právě dal úplně nové náplně ale kontrolky nesvítí-zkoušel jsem náplně přitlačit a vyndat znovu dát ale nepomáhá to

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

martinhajek*
hodnocení

0x
Mám MP610 a stalo se mi totéž, pomohlo vyndat a zase nandat tiskovou hlavu, asi byl problém v těch kontaktech mezi hlavou a nosičem. Zkus to, třeba to pomůže, ty kontrolky musí po zacvaknutí blikat.
Jsou ty zásobníky originální?
doplněno 18.11.12 08:51: Vlastně ano, bmbx má pravdu, musí svítit.
Mně blikají, protože mám vypnuté sledování hladiny inkoustu.
kuba331
hodnocení

mě to nepomáhá,zásobníky jsou originály a kontrolky neblikají

gumidek*
hodnocení

0x

Mě se stalo, že ze zásobníku tiskárna nechtěla pouštět barvu. Mám Canon i6500. Zásobníky byly neorigo. Stačilo vzít špendlík nebo jehlu a ten kulatý filc zespodu zásobníku trochu posunout směrem ven. Pak se dobře dotýkal trnu na tiskové hlavě a dobře smáčel a tisková hlava dobře brala barvu a konečně tiskla.

gumídek.

tazateli tiskárna netiskne protože nerozpoznala inkoust a proto se blokla, to není otázka špatného nasávání inkoustu, ale špatného kontaktu čipu.

kuba:

chce to vybrat hlavu, otřít zlaté kontakty, otřít je i na čipech jednotlivých zásobníků a znovu sesadit, ledky na zásobnících musí červeně svítit, nesmí blikat.

mkat*
hodnocení

0x

Asi hlupa otazka,ale dal si dole foliu z kazety?

Opět upozorním, že ani fólie nemá vliv na rozeznání kazety tiskárnou ;)

martinhajek*
Pokud by na kontaktech náplně byla fólie, tiskárna vyhodí hlášku o chybějícím zásobníku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]