Nejste přihlášen/a.
mám tiskárnu canon pixma mp550 a nejde mi tisknout,na displeji se zobrazuje že inkoust nebyl rozpoznán a přitom jsem právě dal úplně nové náplně ale kontrolky nesvítí-zkoušel jsem náplně přitlačit a vyndat znovu dát ale nepomáhá to
0x
Jsou ty zásobníky originální?
doplněno 18.11.12 08:51: Vlastně ano, bmbx má pravdu, musí svítit.
Mně blikají, protože mám vypnuté sledování hladiny inkoustu.
0x
Mě se stalo, že ze zásobníku tiskárna nechtěla pouštět barvu. Mám Canon i6500. Zásobníky byly neorigo. Stačilo vzít špendlík nebo jehlu a ten kulatý filc zespodu zásobníku trochu posunout směrem ven. Pak se dobře dotýkal trnu na tiskové hlavě a dobře smáčel a tisková hlava dobře brala barvu a konečně tiskla.
gumídek.
tazateli tiskárna netiskne protože nerozpoznala inkoust a proto se blokla, to není otázka špatného nasávání inkoustu, ale špatného kontaktu čipu.
kuba:
chce to vybrat hlavu, otřít zlaté kontakty, otřít je i na čipech jednotlivých zásobníků a znovu sesadit, ledky na zásobnících musí červeně svítit, nesmí blikat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.