Nejste přihlášen/a.
mám tiskárnu canon pixma mp550 a nejde mi tisknout,na displeji se zobrazuje že inkoust nebyl rozpoznán a přitom jsem právě dal úplně nové náplně ale kontrolky nesvítí-zkoušel jsem náplně přitlačit a vyndat znovu dát ale nepomáhá to
Mě se stalo, že ze zásobníku tiskárna nechtěla pouštět barvu. Mám Canon i6500. Zásobníky byly neorigo. Stačilo vzít špendlík nebo jehlu a ten kulatý filc zespodu zásobníku trochu posunout směrem ven. Pak se dobře dotýkal trnu na tiskové hlavě a dobře smáčel a tisková hlava dobře brala barvu a konečně tiskla.
gumídek.
tazateli tiskárna netiskne protože nerozpoznala inkoust a proto se blokla, to není otázka špatného nasávání inkoustu, ale špatného kontaktu čipu.
kuba:
chce to vybrat hlavu, otřít zlaté kontakty, otřít je i na čipech jednotlivých zásobníků a znovu sesadit, ledky na zásobnících musí červeně svítit, nesmí blikat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.