Nejste přihlášen/a.
3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení
majsterjoe*
2x
Obě mají své plus a mínus. Nedá se říct co je lepší, ikdyž majitelé Xboxu budou tvrdit že xbox je nej a naopak majitelé ps budou tvrdit že jejich stroj je lepší. Záleží taky na daných hrách, jsou specialitky vytvořené jen pro danou konzoli, a tedy lze rozmýšlet i takto. Nejlepší je si obě varianty vyzkoušet, protože i ovladač může být tím, co rozhodne.
palacky*
Já mám PS4 a mám radši Xbox, který nemám :D :D
Chtěl jsem si jen rejpnout proti vašemu tvrzení. :D
Samozřejmě máte naprostou pravdu. Je potřeba si obojí vyzkoušet.
Nejvíce co rozhoduje,jsou hry, které jsou určeny buď pro jednu, nebo druhou konzoli. Podle toho si většinou hráči vybírají konzoli![:) :)]()
Chtěl jsem si jen rejpnout proti vašemu tvrzení. :D
Samozřejmě máte naprostou pravdu. Je potřeba si obojí vyzkoušet.
Nejvíce co rozhoduje,jsou hry, které jsou určeny buď pro jednu, nebo druhou konzoli. Podle toho si většinou hráči vybírají konzoli
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]