Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přeladění programů

Od: ladislavloder odpovědí: 2 změna:

Myslel jsem že přeladění zvládnu, ale chyby lávky. Po několika marných pokusech jsem zjistil, že jsem vymazal české programy (hrazené kartou 4274653068 ) a zůstaly tam jen ty volné německé a další. Servis karty mám zaplacený do 4.8.2017 tak nevím jestli je možné že jsem to nesprávným postupem "přeladění" mohl způsobit. Poraďte prosím.

Děkuji.Loder

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

figurek*
hodnocení

2x

jestli píšete o ladění satelitu, pak jste skutečně programy mohl vymazat.

První školácká chyba je stisknout knoflík Tovární nastavení. V režimu továrního nastavení se vám vymažou všechny dodatečně nainstalované transpondery.

Druhá školácká chyba je upravovat transponder. Transpondery se nikdy neupravují. Rozvrtejte transponder a okamžitě a nevratně vám zmiznou vám všechny programy, které jste pod ním přijímal. Žádné ukončení a vyběhnutí z režimu ladění vám už nepomůže.

Mrkněte se na příklad, parametry přijímaných stanic pro Skylink. Co řádek tabulky, to transponder, v posledním sloupečku stanice pod ním přijímané. Podle této tabulky poznáte hned, který transpoder vám chybí.

skylink.cz/...

Jestli některý transponder chybí, musíte jej vytvořit a pak teprve pustit autoscan. Bez transponderu se stanice nenaladí, protože autoscan ji ani nehledá.

rebeka*
hodnocení

2x

Zavolejte do Skylink, tam Vám poradí. Stalo se mě to samé, ale nijak jsem se v tom nevrtala, zmizely úplně všechny české a slovenské programy, úplně samy . Ta slečna říkala, že něco předělávali (nerozumím tomu) a přesně mě navedla co mám udělat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]