Nejste přihlášen/a.
Může mi někdo poradit,jestli jdou na Cryptoworks SL 30 AR naladit programy v HD ,nebo jestli si budu muset koupit nový přístroj.Děkuji.
Přijímač podle označení neznám.
V nějakých diskusích z roku 2009 jsem našel zmínku o tomto přijímači.
A vzhledem k tomu, že má pouze SCART konektory a CINCHe pro připojení TV, tak je to přístroj skoro deset roků starý.
V té době o HD vysílání neměl nikdo ani potuchu.
Takže tvůj přístroj už má po životnosti a pro naladění HD programů si musíš koupit nový přístroj.
Pro tvůj klid bych ti poradil toto: odpoj satelitní přijímač i dekódovací kartou a případně si vyfoť na telefon konektory na televizoru. Pak to všechno vem a zajdi do prodejny satelitních přijímačů. Tam ti rádi poradí co potřebuješ nové.
(teoreticky by karta měla zůstat původní, dekodér v přijímači ji ale musí umět přečíst, a pak ten nový satelit musíš nějak propojit s televizí).
Nie nepôjde to naladiť ak sa jedná o toto: czc.cz/...
Doporučujem si kúpiť satelitný prijímač HD s univerzálnou čítačkou a voľným slotom na dekodovací modul,keďže ste neuviedli poskytovateľa satelitného operátora.
Jednoduché řešení,kup sat.přijimač GO 7010HDi stojí to 1.990 kč a firma TIPA.eu z Opavy ti ho pošle domů zdarma,stačí objednat a třetí den je doma a můžu ti sdělit,že to funguje perfekto bez problémů s laděním a vše v HD.Já mám Skylink.
Nejsem reklamní agent jen spokojený dědek 76 let!
Ale on ten přístroj funguje jinak korektně. I karta jede i když je deformovaná. Pokud ji teda člověk zrovna nepotřebuje vytáhnout
Dovozce se dušoval, že přehřívání bude opraveno v další várce (viz článek na Digizon/...), tak třeba má pán už opravený kus.
A taky je tu snadná pomoc pomocí lepící pásky
Ale je fakt, že sám bych si ho nekoupil.
...
Mimochodem všiml jste si, že ta fotka na Parabole je z konkurenčního Digizone.
Mám to doma už přes měsíc a zapnuté třeba 7h,nyní je cyklistika ve Francii a tak koukáme a pak zprávy a přístroj je jen stále vlažný nepozoruji nic z toho co ten pískový hasič stále opakuje,jsem slaboproudař sice v důchodu,ale vola z lidí dělat nebudu jako ten pískový blb.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.